Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

White City Beach Hotel

Turkiet / Antalya-området
Konakli Mah, Arikan Sk. No:1, 07400 Alanya/Antalya
Se karta

White City Beach Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Barnpool - Vattenrutschbanor - Spacenter 
Miniklubb - Bar - Restaurang - Privat strand 
Lokalt centrum 3 km. - Alanya centrum 7 km.


Hotell beskrivning

White City Beach Hotel är ett bra familjehotell med många faciliteter för både barn och vuxna. Hotellet har ett bra poolområde med två pooler, en med 2 vattenrutschbanor och en barnpool. På hotellets privata strand finns gott om möjligheter att bada och njuta av solen.
 
Om du behöver lite extra avslappning erbjuder hotellet ett spa med inomhuspool, gym, turkiskt bad, bastu och massage (alla behandlingar mot avgift).
 
Under högsäsongen organiserar hotellet roliga aktiviteter och underhållning för både barn och vuxna. Alla barn i åldrarna 4–12 kan delta i roliga aktiviteter i miniklubben (här talas inte skandinaviska), där det också finns en lekplats.
White City Beach ligger ca. 3 km från Konakli, som är ett litet centrum med ett bra utbud av affärer och restauranger. Om du vill utforska Alanya kan du enkelt ta bussen dit.
 
Gratis trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn. Tänk på att anslutningen ofta är både långsam och instabil, och det går inte att streama filmer etc.
 

 

Rums information

Standardrum:
Trevligt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extra bädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, värdeskåp (extra avgift), minibar (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Trådlöst internet mot en avgift. Tänk på att anslutningen ofta är både långsam och instabil, och det går inte att streama filmer etc.
 
Superior:
Trevligt inredda rum för 3 personer, med möjlighet till en extra bädd. Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, liksom en TV, telefon, luftkonditionering, värdeskåp (extra avgift), minibar (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Trådlöst internet mot en avgift. Tänk på att anslutningen ofta är både långsam och instabil, och det går inte att streama filmer etc.
 

Mat / Dryck Koncept
All Inclusve
Frukost : 07:00 - 09:30
Sen frukost : 09:30 - 10:30
Lunch : 12:30 - 14:00
Middag : 19:30 - 21:00
Snacks : 10:00 - 17:00
Snacks – Beach Bar : 12:00 - 17:00
 
A'la Carte Restaurant : 19:00 - 21:00 - Avgift
 
Lobby Bar : 08:00 - 17:00
Pool Bar : 10:00 - 23:00
Beach Bar : 10:00 - 17:00 (öl och läsk)
 
Importerad alkohol, drycker serverat i flaska, färskpressad juice, motordrivna vattensporter aktiviteter och några faciliteter (ex. biljard) är inte inkluderat i All Inclusive konceptet.

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

Utomhus restauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda i lågsäsongen.

Öppningstider kan ändras, utan att Mixx Travel informeratsUnderhållning, aktiviteter etc. Är begränsade utanför högsäsongen.

White City Beach Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat