• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
White City Beach Hotel
TrustYou Tooltip Text
Konakli Mah, Arikan Sk. No:1, 07400 Alanya/Antalya
Hotellbeskrivning

White City Beach Hotel är ett bra vuxenhotell med många faciliteter för både par och vänner som vill tillbringa sin semester med att koppla av i härliga omgivningar.

 

Hotellet har ett bra poolområde med en pool med två vattenrutschbanor och en jacuzzi. På hotellets privata strand finns det gott om möjligheter att bada och njuta av solen.

 

Om du behöver lite avkoppling erbjuder hotellet ett spa-center med inomhuspool, inomhus- och utomhusträningsfaciliteter, turkiskt bad, bastu och massage (alla behandlingar mot avgift).

 

Under högsäsong anordnar hotellets underhållningsteam aktiviteter och underhållning. Här finns möjlighet att delta i olika sportaktiviteter under dagen. När det mörknar är det underhållning i form av shower, livemusik och kvällar där DJ:n ordnar fest hela natten lång.

 

White City Beach ligger ca. 2 från Konakli, som är en liten semesterort med ett fint utbud av butiker och restauranger. Om du vill utforska Alanya kan du enkelt ta bussen dit.

 

Gratis internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Tänk dock på att uppkopplingen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama film mm.


Rumsinformation

Standardrum

Trevligt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minibar (extra avgift) och balkong. Vissa rum har vattenkokare. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Trådlöst internet mot avgift. Tänk dock på att uppkopplingen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama film mm.

 

Superiorrum med havsutsikt

Stort rum för 3 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng en och enkelsäng samt soffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minibar (extra avgift), vattenkokare och balkong. Badrum med badrock, dusch, toalett och hårtork. Trådlöst internet mot avgift. Tänk dock på att uppkopplingen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama film mm.

 

Premiumrum med terrass

Trevligt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minibar (extra avgift), vattenkokare och 16 m2 terrass med solstolar. Badrum med badrock, dusch, toalett och hårtork. Trådlöst internet mot avgift. Tänk dock på att uppkopplingen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama film mm.

 

Deluxerum med terrass och jacuzzi

Stort rum för 3 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum innehåller en dubbelsäng och en enkelsäng samt soffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minibar (extra avgift), vattenkokare och 20 m2 terrass med solstolar. Badrum med badrock, dusch, jacuzzi, toalett och hårtork. Trådlöst internet mot avgift. Tänk dock på att uppkopplingen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama film mm.

Mat & Dryck

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:00 – 09:30

Sen frukost

09:30 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:00

Patisserie

10:00 – 17:00

Snacks – Pool Bar

10:00 – 17:00

Snacks – Beach Bar

12:00 – 17:00

Middag

19:30 – 21:00

 

 

A’la Carte Restaurang - En måltid inkl. Kom ihåg att beställa bord.

 

The White Restaurant

19:30 – 21:00

 

Öppen på utvalda dagar.

 

Barer

 

Lobby Bar

10:00 – 00:00

Lobby Bar *

00:00 – 10:00

The White Pool Bar

10:00 – 00:00

The White Beach Bar

10:00 – 18:00

Coffee Bar

10:00 – 18:00

 

* Mot betalning

 

 

Importerad alkohol, turkiskt kaffe, drycker på flaska och färskpressad fruktjuice ingår inte i All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar i SPA-centret och utvalda sportaktiviteter (inklusive vattensportaktiviteter på stranden) mot en avgift

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Hög musik från hotellets underhållning och aktivitetsprogram förekommer.

 

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Vuxenhotell 16+ - Pool - SPA center
Privat strand 20m - Konakli 2km - Alanya centrum 7km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum