Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Xoria Deluxe Resort Hotel

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Xoria Deluxe Hotel ett nyare 5 stjärnigt Ultra All Inklusive hotell som ligger 2 km från Konakli, och ca. 15 km från Alanya. Hotellet har ett stort poolområde med swimmingpools for både barn och vuxna, härav med vattenrutschkanor samt en barnpool. Från hotellets område är det en direkt gång genom en tunnel till stranden. 
 
Om ni vill skämma bort er på semestern har ni möjligheten att ta del av hotellets egna spa-center med turkisk bad, sauna, inomhuspool och massage (alla behandlingar är mot en avgift). Hotellet anordnar a aktiviteter och underhållning for både barn och vuxna i högsäsongen. Ifall du vill hålla formen erbjuder hotellet tillgång till deras fitnesscenter. Det finns även vattensportsaktiviteter som ni kan ta del av på stranden mot en extra avgift. 

- Konakli är en  en mindre stad med ett bra utbud av butiker och restauranger. Om ni vill uppleva Alanya Centrum, finns det bussar att ta i närheten. 

- Gratis trådlös internetuppkoppling i hela hotellet. Observera dock att anslutningen är både långsam och instabil, och det går inte att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum:

Elegant inredda rum till max 3 personer och med möjligheten till en extra säng för ett barn under 12 år. Alla rum innehåller en dubbelsäng och en enkelsäng, bäddsoffa, TV, telefon, AC, minibar (innehåller vatten vid ankomst, påfyllning mot en avgift), säkerhetsbox och balkong. Badrum med en dusch, toalett och hårfön. Var uppmärksam på att utrymmet är trångt vid 4 personer. 

Stort standardrum

Elegant inredda rum till max 4 vuxna och med möjligheten till en extra säng för ett barn under 12 år.  Alla rum innehåller två dubbelsängar och två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, AC, minibar (innehåller vatten vid ankomst, påfyllning mot en avgift), säkerhetsbox och balkong. Badrum med en dusch, toalett och hårfön.
 
Familjerum:
Elegant inredda rum i 2 etager till max 4 vuxna och 2 barn. Alla rum innehåller ett sovrum med dubbelsäng och bäddsoffa samt ett rum med 2 enkelsängar och bäddsoffa, 2 X TV, telefon, AC minibar (innehåller vatten vid ankomst, påfyllning mot en avgift), säkerhetsbox och balkong. Badrum med en dusch, toalett och hårfön.

Mat / Dryck Koncept
Ultra All Inclusve
Frukost : 07:00 - 10:00
Sen frukost : 10:00 - 11:00
Lunch : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
Pool Snack : 12:00 - 16:00
Beach Snack : 11:00 - 16:00
Patisserie : 14:00 - 18:00
Midnattssoppa : 00:00 - 01:00
 
Pool Bar : 10:00 - 18:00
Aqua Bar : 10:00 - 18:00
Lobby Bar : 24/7
Beach Bar : 10:00 - 18:00
Disco : 00:00 - 02:00
 
A'la carte restaurant : 19:00 - 21:00 - En måltid ingår. Glöm inte att reservera!
 
Importerat alkohol, drycker som serveras i flaska, färskpressat fruktjuice, behandlingar på Spa centret, motoriserade vattensportsaktiviteter och några andra faciliteter är ej inkl. i All Inclusive konceptet.

Strandhanddukar lånas ut mot en deposition.

Alkohol serveras ej till gäster som är under 18 år.

Buller kan förekomma från hotellets aktiviteter och underhållning.

Utomhusrestauranger, barer, swimmingpools och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen, och när vädret inte tillåter det inom en viss tid. Öppningstiderna kan ändras, utan att Mixx Travel blir informerade om det.

Urvalet av underhållning, aktiviteter etc. kan vara begränsade under lågsäsongen.

Xoria Deluxe Resort Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat