Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Yetkin Club Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Pool - Barnpool - Miniklubb -  Bar -  Restaurang
Privat strand - Lokalt centrum 500 m. - Alanya centrum 12 km.


Hotell beskrivning

Yetkin Club Hotel är ett mysigt hotell för alla som planerar att tillbringa semestern med avkoppling och långa dagar vid poolen eller stranden. Hotellet ligger ca. 12 km från Alanya och bara 500 m från Konakli, där det finns ett bra utbud av affärer och restauranger.
 
Hotellet är omgivet av en vacker frodig trädgård med små pooler och vattenfall.

Poolområdet - här finns är en pool och en separat barnpool. Det är lätt att komma till stranden genom att använda tunneln under huvudvägen. På stranden hittar du Beach Bar där lunchsnacks serveras, en barnpool finns och en lekplats för barnen. Här är det också möjligt att hitta skugga under palmerna.
 
Flera gånger i veckan arrangerar hotellet underhållning och aktiviteter, mini-diskotek och roliga aktiviteter i miniklubben för 4–12-åringar (inte skandinaviska).
 
Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet (utom på stranden). Var medveten om att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam, och det går inte att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum
Trevliga rum för 2 personer med möjlighet till en extra bädd. Alla rum är utrustade med en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, TV, luftkonditionering, värdeskåp, minibar (dagligen med vatten, läsk och öl), vattenkokare, telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.
 
Familjerum
Trevliga rum för 4 personer med möjlighet till en extra bädd. Består av 2 separata sovrum och vardagsrum med 2 bäddsoffor, TV, luftkonditionering, kassaskåp, minibar (dagligen med vatten, läsk och öl), vattenkokare, telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept
All Inclusive
Frukost
Lunch
Lunchsnacks (Beach Bar)
Middag
 
Pool Bar : 10:00 - 00:00
Beach Bar : 10:00 - 00:00
 
Alla importerade drycker, cocktails, dryck serverad i flaska, färskpressad fruktjuice och vattensportsaktiviteter och biljard kostar extra.

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

Utomhusrestaurangen och pooler kan vara stängda under lågsäsongen. Öppningstider kan ändras, utam att Mixx Travle informerats.

Urvalet av underhållning, aktiviteter etc. Kommer att vara begränsade utanför högsäsongen.

Yetkin Club Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat