Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Antal personer 2
Vuxen
Barn
1. Barn ålder
0 - 13 År
-
+
2. barns ålder
0 - 13 År
-
+
3. barns ålder
0 - 13 År
-
+
Ok
Lägg till rum
Antal personer 2
Vuxen
Barn
1. Barn ålder
0 - 13 År
-
+
2. barns ålder
0 - 13 År
-
+
3. barns ålder
0 - 13 År
-
+
Ok

Lägenhetshotell

Lägenhetshotell - Så du känner dig hemma


Lägenhetshotell kan vara perfekt för långtidsboende, men även om du är en kulturälskare. Njuter du av att upptäcka kulturers mat och smakupplevelser så är lägenhetshotell det rätta valet för dig. Det ingår oftast inga måltider i våra lägenhetshotell, utan du kan själv bestämma vart du vill äta. Antingen provar du en lokal och trevlig restaurang eller så kan du laga maten själv som du handlat på den lokala marknaden eller i affären. Det finns gott om restauranger med ett stort utbud och vi är säkra på att det finns något som faller dig i smaken. 


Lägenhetshotell för alla behov 


När du bor i en semesterlägenhet är du fri att styra tiden precis som du vill. Ät frukost, lunch och middag när du känner för det. Anpassa dig inte efter någon eller något annat än dig själv. Du känner dig enkelt hemma genom att rätta lägenheten efter vad du gillar och fyll kylskåpet med dina favoriter. Alla vill inte ha sina måltider serverade utan vill hellre ta dagen som den kommer. Lägenhetshotell funkar för alla åldrar men kolla så att den lägenhet du väljer fungerar för just dina behov. 


Var ligger lägenhetshotellen? Behöver vi hyra bil?


De flesta av våra lägenhetshotell ligger inne i centrum av Alanya, Side eller Kemer med kort avstånd till både strand, centrum, restauranger och nattliv. Det är klart du kan hyra bil för att lättare kunna komma runt på semestern, men du behöver inte göra det för att lägenhetshotellet ligger långt borta. Hitta det lägenhetshotell som passar dig och dina önskemål! Om du vill ha hjälp med att hitta den perfekta semesterlägenheten ring gärna vår kundtjänst.

Ekonomirum - Inga Måltider
2.895 :-
Boka nu
Lägenhet 2 Rum - Inga Måltider
3.045 :-
Boka nu
Lägenhet 2 Rum - Inga Måltider
2.945 :-
Boka nu
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat