Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Antal personer 2
Vuxen
Barn
1. Barn ålder
0 - 13 År
-
+
2. barns ålder
0 - 13 År
-
+
3. barns ålder
0 - 13 År
-
+
Ok
Lägg till rum
Antal personer 2
Vuxen
Barn
1. Barn ålder
0 - 13 År
-
+
2. barns ålder
0 - 13 År
-
+
3. barns ålder
0 - 13 År
-
+
Ok

Påskresor

Här är de bästa påskresorna!


Om du tittar i kalendern kan du se att påsken ligger i starten av april i år. Skärtorsdag är den 9 april. Det betyder att de flesta familjer med barn i skolåldern har perioden från fredag 3 april och fram till nästa måndag 13 april ledigt - perfekt för en resa till solen!

Hur varmt är det nere vid Medelhavet i april?


Den turkiska medelhavskusten har i april temperaturer omkring eller över 20 grader, men på kvällen behövs en jacka eller varm tröja. Och långbyxor! Men på dagarna kan man ofta sola vid poolen, leka på stranden och kanske äta lunch i solen om du kan sitta i lä.

Cypern är varmare och här kommer du möta våren som redan har varit i gång här i några veckor. Kanske lite regn men också massor av sol. Välj gärna ett hotell med uppvärmd pool - det är för kallt i bada i havet.

Hurghada i Egypten är nästan alltid varmt och i april kan det bli upp till 30 grader. Kom ihåg: solkräm, solglasögon, solhatt, cyklopöga och simfötter!

Du får allt detta hos Mixx Travel


Alla priser du ser här är för en vecka med flyg tur/retur, hotell eller lägenhetshotell med angiven pension och som alltid hos Mixx Travel 20 kilo bagage och 8 kilo handbagage inkluderat. De flesta av våra resor kan bokas med flexibel ut- och hemresa från 3 till 22 dagar. Vi kallar det för Mixx Charterflex. Transfer kan du beställa hos oss eller arrangera på egen hand.

Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat