Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Om Mixx Travel

Vilka är vi?

Mixx Travel är en liten resebyrå med stor kapacitet. Du hittar oss på Hyllie Allé 13 B  i Malmö. Vi har funnits sedan 2009, och har sedan dess skickat ut 50.000 glada resenärer på semester från Kastrup flygplats, år 2015 kunde vi öppna upp flyg från Stockholm, och 2017 kunde vi med glädje öppna upp resor från Göteborg, Billund och Aalborg.
Vårat sommarprogram består primärt resor till Turkiets sydkust, som vi allt eftersom har blivit specialister på att arrangera resor till, utöver det erbjuder vi även resor till Nordcypern, Istanbul, Jordanien och området runt Izmir.

Våran framtidsvision är att inom de närmsta åren kunna erbjuda resor från alla skandinaviska länder, så håll ögonen öppna efter nyheter på våran hemsida!


Hos oss är det mesta möjligt, och vi strävar efter att kunna skräddarsy en resa som passar perfekt för just dina önskemål och behov.

På Mixx Travel är vi övertygade om att alla har rätt till semester. Därför är det viktigt för oss, att kunna erbjuda ett stort och varierat program där alla kan vara med, oavsett plånbokens storlek. Vi sätter därför en ära i att hitta bra hotell till rimliga priser.

Familjen är i centrum, och det är viktigt för oss att det finns plats till både barn och vuxna på våra destinationer. Vi menar att det ska vara möjligt att låta barnen springa, leka och plaska i poolen, medans de vuxna ska kunna vila och slappna av under semestern. En stor del av våra hotell är designade till familjer med barn, och de flesta har många aktiviteter anpassade för barn, till exempel vattenrutschbanor, lekplatser och lekrum.


Varje år skickar vi tusentals förväntansfulla turister på sitt livs semester, och många av våra gäster återvänder till oss, år efter år. Vad man än önskar sig, sol, strand och badsemester, kultursemester med massor av historiska sevärdheter eller en semester med flera sportaktiviteter, så kan vi hjälpa till med att hitta det bästa semesteralternativet.
 

Våran ambition är att ge våra kunder "mycket mer semester för pengarna"!

Service: Hos Mixx Travel är service ett nyckelord. Det är viktigt för oss att våra gäster får den bästa tänkbara servicen av våra medarbetare. Det gäller för alla anställda, från reseförsäljarna på kontoren till reseledarna ute på destinationerna och städarna på hotellen. Därför arrangerar vi jämt studieresor för våra reseförsäljare till våra resmål, så att de hela tiden är uppdaterade på till exempel hotellens olika service och faciliteter samt aktiviteter och utflyktsmål. Allt för att kunna ge den bästa information till våra gäster.


Olikheter är våran styrka: Vi är ett starkt team som kommer från olika bakgrund. För oss är det en styrka som vi värdesätter högt. Vi vet att vi är starkare när vi arbetar tillsammans för att nå våra mål.
De flesta av våra medarbetare har arbetat inom resebranschen många år och har haft olika arbeten inom branschen.

För oss är det viktigt att vara uppmärksamma på varandras kompetenser och att använda den enorma vidden av kunskap och kompetens som vi tillsammans besitter.

Lägsta pris: Hos Mixx Travel ska vi ha dom bästa reseerbjudanden till dom bästa priserna.
"Mycket mer semester för pengarna" betyder att du i regel hittar den billigaste resan hos oss, men också att vi ofta kan erbjuda ett hotell eller en destination med flera upplevelser än våra konkurrenter kan erbjuda. Detta kan vi göra på grund av våra samarbetspartners har gjort det möjligt att förhandla fram förmånliga kontrakt med flygbolag och hotell, och på grund av att våra omkostnadsnivåer är låga i förhållande till andra researrangörer.

 
Flexibilitet: Vi är ett hastigt växande resebolag, men lyckas fortfarande att bevara smidighet och flexibilitet i våra aktiviteter. Det betyder att vi snabbt kan anpassa oss efter våra gästers önskemål och behov.

Vi är alltid uppmärksamma på de nyaste tilltagen i branschen och kan många gånger erbjuda andra resor än dom som du kan hitta på våran hemsida.

Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat