Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811

Om Mixx Travel


Vilka är vi?


Mixx Travel är en liten resebyrå med stor kapacitet. Du hittar oss på Hyllie Allé 13 B  i Malmö. Vi har funnits sedan 2009, och har sedan dess haft många glada och nöjda resenärer på semester från Kastrup flygplats, år 2015 öppnade vi flygningar från Stockholm, och 2017 kunde vi med glädje erbjuda resor från Göteborg, Billund och Aalborg. I år var vi stolta över att kunna erbjuda resor i från Oslo i Norge. 

Vårt sommarprogram består primärt av resor till Turkiets sydkust, som vi allt eftersom har blivit specialister på att arrangera resor till, utöver det erbjuder vi även resor till Nordcypern, Istanbul, och området runt Izmir. Vi har även golfresor till Belek och Kusadasi i Turkiet. 

Hos oss är det mesta möjligt, och vi strävar efter att kunna skräddarsy en resa som passar perfekt för just dina önskemål och behov.

På Mixx Travel är vi övertygade om att alla har rätt till semester. Därför är det viktigt för oss, att kunna erbjuda ett stort och varierat program där alla kan vara med, oavsett plånbokens storlek. Det är en ära att hjälpa våra kunder att hitta en resa med bra hotell till ett rimligt pris.

Familjen är i centrum, och det är viktigt för oss att det finns plats till både barn och vuxna på våra destinationer. Vi menar att det ska vara möjligt att låta barnen springa, leka och plaska i poolen, medans de vuxna ska kunna vila och slappna av under semestern. En stor del av våra hotell är designade till familjer med barn, och de flesta har många aktiviteter anpassade för barn, till exempel vattenrutschbanor, lekplatser och lekrum.


Varje år skickar vi tusentals förväntansfulla turister på sitt livs semester, och många av våra gäster återvänder till oss, år efter år. Letar ni efter en resa där solen lyser, stranden är vacker, vattenlandet är roligt eller en semester med det kulturella inslaget så har vi resan till er. 


Vår ambition är att ge våra kunder "mycket mer semester för pengarna"


Service: Hos Mixx Travel är service ett nyckelord. Det är viktigt för oss att våra gäster får den bästa tänkbara servicen av våra medarbetare. Det gäller för alla anställda, från reseförsäljarna på kontoren till reseledarna ute på destinationerna. Därför arrangerar vi jämt studieresor för våra reseförsäljare till våra resmål, så att de hela tiden är uppdaterade på till exempel hotellens olika service och faciliteter samt aktiviteter och utflyktsmål. Allt för att kunna ge den bästa servicen till våra gäster.


Olikheter är vår styrka: Vi är ett starkt team som kommer från olika bakgrund. För oss är det en styrka som vi värdesätter högt. Vi vet att vi är starkare när vi arbetar tillsammans för att nå våra mål. De flesta av våra medarbetare har arbetat inom resebranschen eller servicebranschen i många år och har en hög kompetens. 

För oss är det viktigt att vara uppmärksamma på varandras kompetenser och att använda denna kunskap och erfarenhet som vi besitter tillsammans på bästa sätt. 

Lägsta pris: Hos Mixx Travel ska vi ha dom bästa reseerbjudanden till dom bästa priserna. "Mycket mer semester för pengarna" betyder att du i regel hittar den mest förmånliga resan hos oss, men också att vi ofta kan erbjuda ett hotell eller en destination med flera upplevelser än våra konkurrenter kan erbjuda. Detta kan vi göra på grund av att våra samarbetspartners har gjort det möjligt för oss att förhandla fram förmånliga kontrakt med flygbolag och hotell, och på grund av att våra omkostnadsnivåer är låga i förhållande till andra researrangörer.


Flexibilitet: Vi är ett snabbt växande resebolag, men lyckas fortfarande att bevara smidighet och flexibilitet i våra aktiviteter. Det betyder att vi snabbt kan anpassa oss efter våra gästers önskemål och behov.

Vi är alltid uppmärksamma på de nyaste trenderna i branschen och kan många gånger erbjuda andra resor än dom som du kan hitta på vår hemsida.


Mixx Travel - varför heter vi egentligen det? 

Mixx är ett bra namn på en researrangör tycker vi. Vi "mixar" ju olika flygavgångar med hotell och semesterlägenheter till den förhoppningsvis perfekta semesterkombinationen. Det är också ett namn som vi tror är enkelt att komma ihåg. Vi kan se att en del skriver både mix travel, max travel, maxx travel eller mex travel när man letar efter oss på nätet. Och det är vi glada för, det betyder ju att man letar efter oss och ett bra erbjudande på sin nästa resa! Här kan du se aktuella erbjudanden till vår mest populära destination Alanya
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat