Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811

Reseförsäkring


AVBESTÄLLNINGSSKYDD

 

Pengarna tillbaka om något händer

Avbeställningsförsäkringen skyddar dig om något inträffar, som gör att du måste avboka. 

Den kostar bara 6 procent av resans pris.
Kan tecknas vid beställning – och kan inte tillföras senare! Läs våra allmäna villkor ”Allmäna resevilllkor för paketresa” där du ser villkor för avbeställningsförsäkringen.

För mer information om avbeställningsskydd, klicka på länken: Avbeställningsförsäkring och villkor.


RESEFÖRSÄKRING

 

Res tryggt och upplev världen med ERV
Varje resa är full av överraskningar. Det är ju därför vi reser, eller hur? Men inte alla överraskningar är roliga. Med en reseförsäkring hos ERV är du skyddad mot det tråkiga och vi tar hand om dig på bästa möjliga sätt. Vår Semesterförsäkring är utformad så att den täcker hålen i din hemförsäkring. Det innebär att du får ett komplett skydd mot det som kan hända under resan, utan att du blir dubbelförsäkrad. För den sportige rekommenderar vi Semesterförsäkring Sport som dessutom har ett utökat skydd för utrustningen.

 

Ny resa 
Blir du sjuk eller råkar ut för en olycka och blir sängliggande mer än halva din resa, kan du och en medresenär eller hela familjen få en helt ny resa.

 

Ersättning per dag 
Om resan inte blir som du tänkt dig, till exempel om du stukar handleden på golfresan och inte kan spela golf eller får öroninflammation på sol- och badresan så du inte kan bada, får du ersättning per förstörd semesterdag.

 

Ingen självrisk
Med ERVs Semesterförsäkring betalar du aldrig någon självrisk. Dessutom ersätter vi självrisken på din hyrda bil eller moped.

 

Om du blir sjuk
ERV ersätter dig med upp till 1 500 kronor för dina sjukvårdskostnader vilket motsvarar självrisken i hemförsäkringens reseskydd.

 

Kom ikapp resan
Om något oförutsett inträffar så att du missar avgången på ut- eller hemresan får du hjälp att komma ikapp resan. Du får ersättning för tiden du missar, nya flygbiljetter och eventuell övernattning.

 

Vår tretimmarsregel
Du får ersättning om du behöver vänta i mer än tre timmar på att resa, om du kommer fram mer än tre timmar för sent eller om ditt bagage är mer än tre timmar försenat. Gäller både ut- och hemresa.

 

Nödknappen – Rädda resan
Om du råkar ut för en plötslig och oförutsedd nödsituation under resan, ersätter vi dig för dina merkostnader med upp till 5 000 kr.

 

För den sportige
Med Semesterförsäkring Sport får du, utöver det som finns i vår Semesterförsäkring, även ersättning om dina klubbor, skidor, tuber eller annan utrusning blir skadad, försenad eller stulen. Gäller även hyrd utrustning. Om du blir sjuk ersätter dessutom ERV dig för outnyttjade och förbetalda aktivitetskostnader, t.ex. greenfee, liftkort eller dyklektioner.

 

Om något händer under resan
På ERVs hemsida, (https://www.erv.se/ansok-om-ersattning/), kan du enkelt anmäla din skada och ansöka om ersättning. Ersättningen för dina utlägg sätts in på ditt konto inom två bankdagar. Självklart kan du också ringa ERV på +46-770-456 918.

 

För mer information om semesterförsäkring, klicka på länken: Semesterförsäkring och villkor,  Semesterförsäkring Sport och villkor.

Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat