Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Vinn en resa för 2
Vinn en resa för 2
Se till att få vårt nyhetsbrev - så kan du vinna en resa för 2 personer till Turkiet. Villkor och regler
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811

Vinn en resa för 2 till Turkiet


Skulle det inte vara härligt att kunna bjuda din man/kvinna/flickvän/pojkvän/bästa vän/väninna/den där trevliga grannen/din kollega med på en gratis resa till Turkiet? Allt du behöver göra är att säga ja till att få Mixx Travels nyhetsbrev. Skriv din emailadress nere till vänster på denna sida så är du med i tävlingen.

Detta kan du vinna


Du kan vinna en resa för 2 personer till en av våra destinationer i Turkiet. Vi ger dig både flygresan tur/retur, incheckat bagage och handbagage på flygresan, transfer till och från flygplatsen på destinationen och inte minst en vecka på hotell med frukost (eller kanske till och med halvpension eller All Inclusive) i exempelvis Alanya, Side, Kemer, Belek eller Kusadasi. Det är Mixx Travel som bestämmer vilket hotell du/ni ska bo på.

Hur går det till att vinna resan?


Vi drar lott bland alla nya emailadresser 4 gånger om året. Vinnaren får besked via e-mail och vi kommer också berätta om det på vår facebooksida. Vinnaren måste själv åka med på resan och resepresentkortet kan inte säljas eller ges vidare till en annan person. Du kan resa i perioderna 1/3- 17/3, 15/4 - 20/6 eller 10/8 - 31/9.

Lycka till!

Lägg märke till: När du är med i denna aktivitet ger du Mixx Travel tillstånd att skicka vårt nyhetsbrev till dig. Nyhetsbrevet innehåller nyheter, erbjudanden och resetips. Din emailadress finns bara i vår databas och vi delar den inte med andra - dina personuppgifter är trygga hos oss.
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat