• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811

Boka din semesterresa med extra trygghet


Det skall kännas tryggt och säkert att boka 

- läs om vårt kompletta Trygghetspaket

Gäller charterflyg med Great Dane Airlines och SunExpress. Gäller ej för reguljärflyg.

Inga avgifter vid ändring av resan


Våra villkor vid ändring av resedatum har blivit ännu mer generösa. Så länge du ändrar datum för din resa senast 30 dagar före planerad avresa kostar det ingenting att ändra - så länge resan genomförs under samma kalenderår. Om din "nya" resa ligger i en dyrare reseperiod måste du betala mellanskillnaden. Om du flyttar resan till en billigare reseperiod får du inte skillnaden återbetalad.

Ingen resa pga Corona = pengarna tillbaka


Du tänker på att beställa en resa men känner dig osäker på hur världen kommer se ut när det är dags att resa? Beställ tryggt. Om UD avråder resor till den destination du skulle ha rest till får du 100% återbetalning och vi ser till att pengarna finns på ditt konto senast 14 men oftast redan 7 dagar efter avbeställningstidspunkten (dock minus ett eventuellt avbeställningsskydd).

Du kan lita på oss


Vi har under hela det här perioden (som är den största utmaning resebranschen någonsin har varit utsatt för) sett till att behandla våra kunder korrekt, vänligt och professionellt. Hur har vi klarat av det? Det kan du se här på Trustpilot.se med 4,5 av 5 möjliga efter 155 omdömen.  

Vi vet att vi kommer klara oss och blickar framåt mot sommaren och ser fram emot att - som alltid! - kunna erbjuda dig Mycket mer semester för pengarna.

OBS: Ovanstående villkor avviker från Mixx Travels normala Allmänna Villkor och kan ändras utan varsel.