• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150

 

Gruppresor för alla tänkbara grupper


Hos Mixx Travel hjälper vi gärna till med din nästa gruppresa, teambuilding eller andra resor där du reser tillsammans med minst 14 andra gäster. Kanske är ni ett fotbollslag som vill få bättre grundform tidigt på säsongen? Ett gäng yogaentusiaster från ditt gym? Långdistanslöparklubben? Eller bara en gammal hederlig konferensresa till firman? Våra gruppresor kan arrangeras från 4 till 21 dagar och vi hjälper dig gärna hitta det perfekta hotellet på den perfekta destinationen, och om du vill ha speciella faciliteter som tennisbanor, en extra stor pool, ett eget kök att laga mat i eller nåt helt annat klarar vi det också.

Stor familj?


Om familjen (eller två familjer som reser ihop) är över 15 resande kan vi se till att ni reser tillsammans som en grupp. Vi ser till att ni sitter tillsammans på flyget och bor nära varandra på hotellet. Ni kan få er egen buss från flygplatsen och vi kan se till, att resan blir en helt unik upplevelse. Kanske ett gemensamt hamambesök? En utflykt i egen buss till en utvald strand? Ska vi boka bord på stans bästa restaurang för att fira en födelsedag eller en förlovning?

Du får mycket gruppresa eller konferens i Turkiet för dina pengar


I Turkiet får man till att börja med alltid mycket resa för pengarna - och det gäller förstås också för grupper och konferenser. Mat och dryck är inte dyrt och kom ihåg att vi erbjuder många hotell med All Inclusive! Det är ett suveränt val om gruppen består av folk som har en stor aptit. Om vi ska hjälpa till med att boka in tennisbanor, green fee eller nåt helt annat brukar det också ligga en del under motsvarande priser i t.ex Spanien eller Grekland.


Så här gör du om du vill att Mixx Travel ska arrangera din gruppresa


Kontakta oss på adressen [email protected] Berätta för oss i stora drag vad resan handlar om, antal personer, när ni vill resa och om det finns speciella behov vi ska ta hänsyn till. Så vänder en av våra gruppreseexperter tillbaka till dig för att komma med några idéer och förslag. Vi ser fram emot att höra av dig!