• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811


Jobba hos Mixx Travel


RESEKONSULENT

 

Mixx Travel växer i rasande fart och därför söker vi en ansvarig resekonsulent för att i första hand sköta telefonförsäljning. Våra resor går främst till Turkiet och Grekland så kunskap om dessa resmål kommer att vara en stor fördel. Dessutom tänker vi oss att du har några års erfarenhet av resebranschen och gärna charterbranschen.


Det är meriterande om du har kunskap/erfarenhet av:


Bokningssystem

Gruppresor

Svenska och engelska ska behärskas och goda kunskaper i övriga skandinaviska språk är meriterande.

Säljerfarenhet / telefonförsäljning

Som person är du:

Serviceinriktad

Strukturerad

Resultatinriktad

Självständig

Flexibel (eftersom du ofta måste hjälpa till på andra avdelningar)

Och inte minst är en person med gott humör

 

Vi erbjuder

Heltidsarbete på vårt kontor i Malmö.

Lön efter kvalifikationer.

Vi önskar tjänsten tillsatt så snart som möjligt. Ansökningar och CV ska skickas till [email protected] och endast sökande som kommer i betraktning för tjänsten och kallas till intervju kommer att få svar.


Mixx Travel är en yngre charterbyrå med kontor i Sverige, Danmark och Turkiet. Vi är totalt ca. 40 anställda i de tre länderna. Arbetsplatsen för tjänsten är Mixx Travels kontor på Hyllie Allé 13 A&B i Malmö. Reseaktivitet kan förekomma, precis som det förväntas att man deltar i resemässor.


Vi har också en ledig tjänst på vårt call center i Alanya.


Vill du jobba som reseledare hos Mixx Travel?


Drömmer du om att bo och arbeta i Turkiet eller Grekland? Brinner du för att ge en god service, är en bra säljare och en riktigt bra team-player? Då är det dig vi söker! Vi söker just nu guider för säsongen 2022 till Kemer, Side, Alanya samt till Rhodos och Kreta.  


Tillsammans med ett härligt team av skandinaviska reseledare kommer ni att se till att våra kunder har en fantastisk semester tillsammans med Mixx Travel. Det är ett krav att man har genomfört en godkänd guideutbildning, har du dessutom erfarenhet inom service eller resebranschen tidigare så är det meriterande. 


Du ska ha fyllt 20 år, ha körkort och ska kunna svenska och engelska i både tal och skrift. Det är ett plus om ni kan tala ett annat skandinaviskt språk men det är inte ett krav. Som reseledare hos Mixx Travel innebär det ett varierande jobb där man har transfer, välkomstmöte, hotellbesök, utflykter samt kontorsarbete. 


Vi söker reseledare som kan jobba hela säsongen och även endast högsäsong.  Låter detta som något som passar just dig? 


Skicka din ansökan, CV och guidebevis till [email protected]