• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811


Jobba hos Mixx Travel


Vill du jobba som reseledare hos Mixx Travel?


Drömmer du om att bo och arbeta i Turkiet? Brinner du för att ge en god service, är en bra säljare och en riktigt bra team-player? Då är det dig vi söker! Vi söker just nu guider för säsongen 2021 till Kemer, Side & Alanya.


Tillsammans med ett härligt team av skandinaviska reseledare kommer ni att se till att våra kunder har en fantastisk semester tillsammans med Mixx Travel. Det är ett krav att man har genomfört en godkänd guideutbildning, har du dessutom erfarenhet inom service eller resebranschen tidigare så är det meriterande. 


Du ska ha fyllt 20 år, ha körkort och ska kunna svenska och engelska i både tal och skrift. Det är ett plus om ni kan tala ett annat skandinaviskt språk men det är inte ett krav. Som reseledare hos Mixx Travel innebär det ett varierande jobb där man har transfer, välkomstmöte, hotellbesök, utflykter samt kontorsarbete. 


Vi söker reseledare som kan jobba hela säsongen och även endast högsäsong.  Låter detta som något som passar just dig? 


Skicka din ansökan, CV och guidebevis till bh@mixxtravel.dk


Mixx Travel söker skandinavisktalande personal till Call Center i Alanya


Talar du danska, svenska, norska eller finska och drömmer om att arbeta och bo i Alanya? Nu finns chansen att söka en tjänst på Mixx Travel som anställd på vårt Call Center. Du kommer att arbeta på vårt kontor vid Kleopatrastranden i Alanya och dina arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att sälja resor, ge service till våra kunder och svara på frågor via telefon, e-post och sociala medier. 


Vi söker 2 dansktalande, 2 svensktalande och 1 norsktalande. Vi tillhandahåller bostad, bra lön samt försäkring och arbetstillstånd. Om ovanstående är av intresse skickar du en ansökan till vår Sales supervisor Jannie Christensen via e-post jc@mixxtravel.dk