• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150

Om Mixx Travel


Vilka är vi?


Mixx Travel är en liten resebyrå med stor kapacitet. Du hittar oss på Hyllie Allé 13 B  i Malmö. Vi har funnits sedan 2009, och har sedan dess haft många glada och nöjda resenärer på semester från Kastrup flygplats och från 2015 också från Stockholm-Arlanda och Göteborg-Landvetter från 2017. Vår danska avdelning flyger förutom från Kastrup också från Ålborg och Billund. Vår norska avdelning flyger från Oslo, Bergen och Stavanger. Och i Finland flyger vi från Helsingfors. 


Vårt sommarprogram består av resor till Turkiets sydkust, som vi har blivit specialister på att arrangera resor till - vårt program till Turkiet är antagligen Sveriges största. Från våren 2021 erbjuder vi också resor till Kreta. Och resor till Rhodos från 2022. Här kan vi erbjuda resor från både Stockholm-Arlanda och Kastrup. 


Hos oss är det mesta möjligt, och vi strävar efter att kunna skräddarsy en resa som passar perfekt för just dina önskemål och behov.

Hos Mixx Travel är vi övertygade om att alla har rätt till semester. Därför är det viktigt för oss, att kunna erbjuda ett stort och varierat program där alla kan vara med, oavsett plånbokens storlek. Det är en ära att hjälpa våra kunder att hitta en resa med bra hotell till ett rimligt pris.


Familjen är i centrum, och det är viktigt för oss att det finns plats till både barn och vuxna på våra destinationer. Vi menar att det ska vara möjligt att låta barnen springa, leka och plaska i poolen, medans de vuxna ska kunna vila och slappna av under semestern. En stor del av våra hotell är designade till familjer med barn, och de flesta har många aktiviteter anpassade för barn, till exempel vattenrutschbanor, lekplatser och lekrum.


Varje år skickar vi tusentals förväntansfulla turister på sitt livs semester, och många av våra gäster återvänder till oss, år efter år. Letar ni efter en resa där solen skiner, stranden är vacker, vattenlandet är roligt eller en semester med det kulturella inslaget så har vi resan till er. 


Vår ambition är att ge våra kunder "mycket mer semester för pengarna"


Service: Hos Mixx Travel är service ett nyckelord. Det är viktigt för oss att våra gäster får den bästa tänkbara servicen av våra medarbetare. Det gäller för alla anställda, från reseförsäljarna på kontoren till reseledarna ute på destinationerna. Därför arrangerar vi ofta studieresor för våra reseförsäljare till våra resmål, så att de hela tiden är uppdaterade på till exempel hotellens olika service och faciliteter samt aktiviteter och utflyktsmål. Allt för att kunna ge den bästa servicen till våra gäster.


Olikheter är vår styrka: Vi är ett starkt team som kommer från olika bakgrund. För oss är det en styrka som vi värdesätter högt. Vi vet att vi är starkare när vi arbetar tillsammans för att nå våra mål. De flesta av våra medarbetare har arbetat inom resebranschen eller servicebranschen i många år och har en hög kompetens. 

För oss är det viktigt att vara uppmärksamma på varandras kompetenser och att använda denna kunskap och erfarenhet som vi besitter tillsammans på bästa sätt. 

Lägsta pris: Hos Mixx Travel ska vi ha de bästa reseerbjudanden till de bästa priserna. "Mycket mer semester för pengarna" betyder att du i regel hittar den mest förmånliga resan hos oss, men också att vi ofta kan erbjuda ett hotell eller en destination med flera upplevelser än våra konkurrenter kan erbjuda. Detta kan vi göra på grund av att våra samarbetspartners har gjort det möjligt för oss att förhandla fram förmånliga kontrakt med flygbolag och hotell, och på grund av att våra omkostnadsnivåer är låga i förhållande till andra researrangörer.


Flexibilitet: Vi är ett snabbt växande resebolag, men lyckas fortfarande att bevara smidighet och flexibilitet i våra aktiviteter. Det betyder att vi snabbt kan anpassa oss efter våra gästers önskemål och behov.

Vi är alltid uppmärksamma på de nyaste trenderna i branschen och kan många gånger erbjuda andra resor än dom som du kan hitta på vår hemsida.