• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Uppdaterat 22/6
 
Snart händer det! ❤️ Snart kan vi resa igen. Från och med den 26/6 kan vi utan problem resa till alla länder inom EU och från lite senare i sommar antagligen också till Turkiet. Vi försöker reda ut begreppen här - vad som gäller och inte gäller....

Nu kan vi snart resa igen!


Våra destinationer på Kreta är nu helt öppna för resor och du kan resa till t.ex Chania utan att behöva tänka på att isolera dig eller karantän vid ut- eller hemresa. På den här sidan kan du läsa mer om vilka råd som gäller, vaccinationskrav, testkrav och annat.

Nya reseråd för Grekland och Kreta


Vi har de första avgångarna till Kreta från den kommande helgen 25-26/6 och flyger så varje vecka hela sommaren och hösten från både Arlanda och Kastrup. 

Men före du reser...
Download ditt digitala EU-Coronapass till mobilen. Passet måste kunna bekräfta en av följande förutsättningar för resande över 12 års ålder.

 • Du är färdigvaccinerad och din sista vaccination var minst 14 dagar före ankomst till Kreta
 • Du har blivit immun efter att ha varit smittad. Din immunitet ska ha inträffat för mellan 2 och 8 månader sedan.
 • Du har när du landar på Kreta ett maximalt 48 timmar gammalt negativt snabbtest
 • Du har när du landar på Kreta ett maximalt 72 timmar gammalt negativt PCR-test

Du måste också senast klockan 22:59 dagen före du reser fylla i ett inreseformulär. Du hittar formuläret här och det skall omfatta alla som reser, även barn.

Se de regler som gäller för Turkiet

Turkiet
UD avråder resor fram till den 1/7
Vi följer förstås UDs råd och har därför inga avresor till Turkiet före den 1/7. Det ser ut som om det kommer nya råd i mitten av juni och så får vi se vad som gäller där.  Men du kan förstås boka din resa till Turkiet nu med avresa senare i år! Vi säljer en hel del resor med avresa i juli och august och senare i höst - kom ihåg att om UD avråder resor när du skulle ha rest får du dina pengar tillbaka snabbt. Läs mer om vårt Gratis Trygghetspaket här.