• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811

Kanske är det dig vi uppgraderar?


Vi kan med stolthet berätta att vi under sommaren 2021 flyger direkt med Turkish Airlines till Antalya från bland annat Kastrup. Det är vad vi vet första gången att Turkish Airlines ingår denna form av samarbete med en charterarrangör och Mixx Travel har reserverat platser ombord hela sommaren. Det vill vi fira och det gör vi genom att erbjuda ett resande par (2 personer) en gratis uppgradering till Business Class.

I Business Class får du ta med extra bagage (32 kg. i stället för normalt 23 kg.) och du kan också ta med flera kilo handbagage - 16 kg. pr. person. Du kan besöka loungen före du reser (på Kastrup är det SAS Gold-loungen) och på Business Class är det lite bättre plats fram till nästa säte, förstås! Ombord serveras du en god måltid och du kan fritt välja mellan olika drycker. På de flesta avgångar är det också inflight entertainment.

Vi hittar vinnaren bland alla dom som har beställt en resa med oss under 2021 med avresa till en av våra turkiska destinationer.

Hur får man uppgraderingen?


Du ska gå in på vår facebooksida facebook.com/mixxtravelsverige och hitta den post/inlägg som handlar om denna kampanj. Här ska du skriva varför just du kunde behöva en lite extra lyxig reseupplevelse och gärna vem du vill uppleva den tillsammans med.

Mixx Travels jury hittar vinnaren under året som kommer, det hänger ju lite ihop med när vi får resa igen.