Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Ark Suite Apart

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Ingen Pension 
Pool - Barnpool - Bar - Restaurang 

Gratis Wi-Fi - Strand 900 m. - Alanya centrum 2 km. 

 

Hotell beskrivning

Ark Suite Apart är ett stort och inbjudande lägenhetshotell som ligger inom gångavstånd till tisdagsbasaren och saluhallen där det finns färsk frukt, grönsaker och fisk. På hotellet har du möjligheten att laga din egen mat med färska råvaror.


Om ni inte vill tillaga maten själva så när är det möjligt att köpa till frukost, halvpension eller all inclusive på plats. Detta köps till efter ankomsten och betalas direkt till hotellet.


Det finns gott om plats för hela familjen och på hotellet kan ni ta del av dess restaurang, 2 barer och flera pooler för både stora och små, som får er att inte vilja lämna hotellet! Här finns en mysig trädgård, en lekplats för de små, samt bordtennis och biljard. Vill du skämma bort dig själv, så kan du använda hotellets turkiska bad och bastu, eller få lockarna på plats hos frisören.


Den berömda Kleopatrastranden ligger ungefär 950 m från hotellet. Under högsäsongen anordnar hotellet gratis transfer till stranden


Rums information

2-rumslägenhet
46 trevligt inredda rum, bestående av ett sovrum och ett vardagsrum med pentry och möjlighet till 2 extrasängar på bäddsoffa. Alla lägenheter har ett pentry med ett litet kylskåp och den mest nödvändiga köksutrustning, luftkonditionering (avgift), kassafack (avgift), telefon, TV och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


3-rumslägenhet
18 trevligt inredda rum, bestående av två sovrum och ett vardagsrum med pentry och möjlighet till 2 extrasängar på bäddsoffa. Alla lägenheter har ett pentry med ett litet kylskåp och den mest nödvändiga köksutrustning, luftkonditionering (avgift), kassafack (avgift), telefon, TV och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

Inga måltider ingår.

Ark Suite Apart Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat