Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Ark Suite Apart

Sök pris på lediga rum
Info

 Ingen Pension 
Pool - Barnpool - Bar - Restaurang 

Gratis Wi-Fi - Strand 900 m. - Alanya centrum 2 km. 

 

Hotell beskrivning

Ark Suite Apart är ett stort och inbjudande lägenhetshotell som ligger inom gångavstånd till tisdagsbasaren och saluhallen där det finns färsk frukt, grönsaker och fisk. På hotellet har du friheten att laga din egen mat med färska råvaror.


Det finns gott om plats för hela familjen och med en restaurang, 2 barer och flera pooler för både stora och små, är det inte säkert att ni ens vill lämna hotellet! Här finns en mysig trädgård, en lekplats för de små, bordtennis, biljard och ett gym. Vill du skämma bort dig själv, kan du använda hotellets turkiska bad och bastu, eller få lockarna på plats hos frisören.


Den berömda Kleopatrastranden ligger ungefär 950 m från hotellet. Under högsäsongen anordnar hotellet gratis transfer till stranden.
Vill du inte laga mat själv när du är på semester, är det möjligt att köpa till frukost, halvpension eller all inclusive. Detta köps till efter ankomsten och betalas direkt till hotellet.

Rumsbeskrivning

2-rumslägenhet
46 trevligt inredda rum, bestående av ett sovrum och ett vardagsrum med pentry och möjlighet till 2 extrasängar på bäddsoffa. Alla lägenheter har ett pentry med ett litet kylskåp och den mest nödvändiga köksutrustning, luftkonditionering (avgift), kassafack (avgift), telefon, TV och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


3-rumslägenhet
18 trevligt inredda rum, bestående av två sovrum och ett vardagsrum med pentry och möjlighet till 2 extrasängar på bäddsoffa. Alla lägenheter har ett pentry med ett litet kylskåp och den mest nödvändiga köksutrustning, luftkonditionering (avgift), kassafack (avgift), telefon, TV och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Inga måltider ingår.

Ark Suite Apart Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat