• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150

 

De bästa stränderna i Bodrum - var ligger dom?


Med sitt kristallklara vatten, mjuka sand och hisnande naturliga skönhet är Bodrum i Turkiet en drömdestination för sol- och havsälskare. I själva Bodrum finns inga riktigt bra stränder, men det finns många fantastiska stränder nära inpå. För att komma till dom är det enklast att ta en dolmus (turkisk minibuss) eller en taxi. Fråga på ditt hotell vilken dolmus som enklast tar dig till den strand du önskar.  Vi har angett antalet av kilometer till varje strand från Bodrums centrum - vi har utgått från Bodrum marina. Mycket nöje och ha en härlig dag på stranden! Du vill säkert ha ett bra hotell i Bodrum också - det hittar du här!

Bitezstranden - en lugn oas vid MedelhavetBitez Strand, belägen bara några kilometer från Bodrums centrum, lockar besökare med sin fridfulla atmosfär och pittoreska omgivningar. - det finns frugtodlingar nästan helt ner till stranden. Den mjuka sanden och det kristallklara vattnet gör stranden till en perfekt plats för avkoppling och solbadande. För de äventyrliga finns också möjlighet att prova på olika vattensporter såsom windsurfing och kajakpaddling. Barnvänligt. Njut av en avkopplande dag vid Bitez Strand och upplev den perfekta kombinationen av natur och lugn. (6 km från centrum) Du kan läsa mer om Bodrum här


Gümbetstranden - party och full fart


Om du letar efter en strand där du kan njuta av både sol och nattliv, är Gümbet Strand platsen för dig. Med sina pulserande barer och restauranger längs strandpromenaden erbjuder Gumbet en livlig atmosfär som lockar festprissar från när och fjärran. Denna välbesökta strand har också en vacker omgivning med sina kullar och grönska som ger en fantastisk utsikt. Koppla av på stranden under dagen och var redo att dansa och festa på kvällen. Fin sand och ganska långgrunt. (3,5 km från centrum)

Torbastranden - en avskild oas


För den som söker en lugn och avskild plats vid havet är Torba det perfekta valet. Belägen i en vacker bukt med klart vatten och omgiven av grönska, erbjuder denna strand en fridfull atmosfär bort från de mer hektiska turistområdena. Njut av en romantisk promenad längs stranden, slappa i en solstol under parasollet eller ta ett uppfriskande dopp i det kristallklara vattnet. Torba Strand är ett paradis för de som vill komma bort från folkmassorna och verkligen koppla av. En ganska liten strand, mest för vuxna. (10,5 km från centrum)Yalikavakstranden - här minglar du med jetsettet


För den som söker lyx och elegans vid havet är Yalikavak Strand den ultimata destinationen. Med sin sofistikerade atmosfär, exklusiva restauranger och trendiga strandklubbar är detta stranden där jetset och kändisar ofta samlas. Yalikavak Strand erbjuder också fantastiskt klart vatten och en imponerande horisont med segelbåtar som förstärker den marina känslan. Unna dig själv en dag med lyx och avkoppling vid denna underbara strand. Det tar ungefär en halvtimme med buss/bil från Bodrum centrum. (18 km från centrum)Akturstranden - kombinera strand och historia


Aktur Strand är inte bara en plats för avkoppling och solbadande, utan också en plats där du kan utforska historiska lämningar. Denna strand ligger i närheten av antika ruinområden och erbjuder besökare en unik upplevelse av att kombinera strandliv med kulturellt utforskande. Njut av solen och det varma vattnet, och ta sedan en promenad för att utforska de historiska platserna i närheten. Aktur Strand är en perfekt plats för både solälskare och historieentusiaster. Om du äter på en av restaurangerna betyder det gratis solstol och parasoll. Rent och fräscht - och ganska långgrunt. För att komma hit måste du ta en färja (Bodrum-Datca Feribotu) så detta betyder att du nog använder en hel dag på äventyret! (60 km vattenvägen från centrum)

Bardackistranden i själva Bodrum stad


Bardacki Beach ligger nära centrum, men de flesta väljer att ta båten dit. Det är en vacker strand med kristallklart vatten, men ibland kan det vara ganska trångt och överbelastat. En interessant detalj är att det finns en underjordisk källa i bukten som ger vattnet en lite lägre temperatur. I gamla dagar hämtade Bodrums innevånare sitt vatten härifrån. (2 km från centrum)


Turgutreis - värd att besöka


Gör resan som tar ungefär en halvtimme och besök trevliga Turgutreis, en modern och sprudlande semesterort med flera trevliga stränder och en äventyrlig solnedgång. Staden är den näst största på Bodrumhalvön. (19 km från centrum)