• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Atlantica Amalthia Beach
Agia Marina, Chania - GR73100 Kreta Visa på karta
Hotellbeskrivning

Atlantica Amalthia Beach Hotel är ett trevligt och modernt vuxenhotell bestående av flera byggnader, med direkt tillgång till stranden. Chanias charmiga centrum ligger bara 8 km från hotellet och kan lätt nås med taxi eller lokalbuss.

 

Det finns gott om möjligheter till avkoppling och att skämma bort sig själv på hotellet. Det finns tre pooler med solstolar och parasoller, två utomhusjacuzzi, ett SPA -center (avgifter tillkommer) och ett litet gym.

 

Hotellet erbjuder två restauranger, en snackbar och en poolbar. Under högsäsong arrangerar hotellet ibland kvällsunderhållning.

 

Strand- och poolhanddukar kan lånas på hotellet. Observera att användning av solstolar och parasoller på stranden kostar extra.

 

Gratis internet finns tillgängligt i hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte är möjligt att streama filmer och liknande.

 

Rumsinformation

Standardrum

Små men snyggt inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrasäng i bäddsoffan. Alla rum är inredda med två enkelsängar eller en dubbelsäng, TV, minikylskåp, vattenkokare, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med badkar, toalett och hårtork.

 

Superiorrum

Trevligt inredda rum för 2 personer. Alla rum är inredda med två enkelsängar eller en dubbelsäng, sittgrupp, TV, minikylskåp, vattenkokare, espressomaskin, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med badkar, toalett och hårtork.

 

Deluxerum

Trevligt inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrasäng i bäddsoffan. Alla rum är inredda med två enkelsängar eller en dubbelsäng, sittgrupp med bäddsoffa, TV, minikylskåp, vattenkokare, espressomaskin, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Juniorsvit

Trevligt inredda rum för max 4 personer. Alla rum är inredda med ett sovrum med två enkelsängar eller en dubbelsäng samt ett vardagsrum med två bäddsoffor, matbord, TV, minikylskåp, vattenkokare, espressomaskin, luftkonditionering, kassafack och balkong eller terrass. Badrum med badkar, dusch, toalett och hårtork.

 

Måltider

Frukost inkluderat.

Service mot kostnad

Uthyrning av solstolar och parasoll på stranden mot avgift.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:   0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:         1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:         3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:         4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Vuxenhotell + 16  – Pooler – Restaurang – Gratis internet - Direkt tillgång till strand - Agia Marina 400 m – Chania 8 km

 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum