• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
CHC Imperial Palace
74100 Pigianos Kampos – Rethymnon, Greece, Crete Visa på karta
Hotellbeskrivning

Observera att vi inte har guider i Rethymnon. Våra guider i Chania kan kontaktas per telefon.

 

CHC Imperial Palace är ett lyxigt och modernt hotell av hög standard, beläget i vackra, lugna omgivningar 9 km från Rethymnon. Hotellet är det perfekta valet för en avkopplande semester i smakfulla omgivningar.

 

Det härliga poolområdet erbjuder - förutom en vacker solterrass med solstolar och parasoller - också en pool och jacuzzi utomhus. Den lilla stenstranden ligger ca. 300 m från hotellet. I området runt stranden finns det några restauranger och kaféer.

 

Restaurangen serverar både internationella och grekiskinspirerade rätter, och varför inte avsluta kvällen med en kall drink i baren. Under högsäsong arrangerar hotellet kvällsunderhållning en gång i veckan.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Standardrum

Elegant inredda rum för 2 personer. Alla rum har två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, litet kylskåp, vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Junior Suite

Elegant inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd på bäddsoffan. Alla rum har två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, litet kylskåp, vattenkokare och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Suite

Elegant inredda rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har ett sovrum med två enkelsängar och ett vardagsrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, minikylskåp, vattenkokare, Nespressomaskin och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat & Dryck

All Inclusive


Måltider och snacks

 

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:30

Snacks inkl. glass

11:00 – 17:45

Kaffe och kaka

15:00 – 17:00

Middag

19:00 – 21:30

 

 

Barer

 

Cabos Bar* 

10:00 – 01:00

 

*OBS: Dryck efter kl. 23:00 är mot betalning!

 

Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice och specialkaffe ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong eller när vädret inte tillåter konstant användning. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Vuxenhotell (+16) - Pool – All Inclusive – Gratis internet
Strand 300 m – Lokalt centrum (Pigianos Kampos) 300 m – Rethymnon 9 km

 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum