Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Club Hotel Anjeliq

Sök pris på lediga rum
Beskrivning
Bra All Inclusive hotell för hela familjen, bara 8 km från Alanya.
Hotell beskrivning

Club Hotel Anjeliq är ett fint 4-stjärnigt familjehotell, beläget ca; 4 km från den lilla semesterbyn Konakli och ca: 8 km från Alanya. Här finns utrymme för både barn och vuxna.

Hotellet består av en huvudbyggnad och 7 mindre klubbbyggnader (det finns ingen hiss). Oavsett om du är för fest och fart eller avkoppling vid poolen och stranden, finns det gott om möjligheter för båda. Här finns 2 pooler, varav en har 3 vattenrutschbanor och en barnpool. Om du föredrar sand och saltvatten kan du enkelt nå stranden genom att använda tunneln under vägen.

Under perioden 1/5 - 30/9 säkerställer hotellets animationsteam att ingen är uttråkad. De organiserar roliga aktiviteter på dagtid och underhållning i hotellets egna amfiteater på kvällen. I hotellets diskotek finns fester och fart fram till kl: 02:00.

Du kan också ta hand om dig själv i hotellets egna spa med hammam, ångbastu, bastu och massage (alla behandlingar mot en extra avgift). Det finns också ett gym, en mini-marknad, frisör, biljard, minigolfbana, beachvolleyboll och 2 mötesrum. Alla barn i åldern 4-11 kan träffa nya vänner i miniklubben (här talas det inte skandinaviska), där det även finns en lekplats.

Trådlöst internet finns tillgängligt i hela hotellet mot en extra avgift. Var uppmärksam på att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att strömma filmer och liknande.

Rums information

Standardrum i huvudbyggnaden:

Trevligt inredda rum för 2-3 personer, med möjlighet till en extra säng (fältbädd). Alla rum har en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller 1,5 liter vatten vid ankomst och återfylls mot avgift), värdeskåp (mot extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Familjerum i huvudbyggnaden:

Trevligt inredda rum för 4 personer, med möjlighet till en extra säng (fältbädd). Alla rum har två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller 1,5 liter vatten vid ankomst och återfylls mot avgift), värdeskåp (mot extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Standardrum i klubbbyggnad:

Trevligt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extra säng (fältbädd). Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (inkluderar 1,5 liter vatten vid ankomst och återfylls mot en avgift), värdeskåp (mot extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Familjerum i klubbbyggnad:

Trevligt inredda rum för 4 personer, med möjlighet till en extra säng (fältbädd). Alla rum har två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller 1,5 liter vatten vid ankomst och återfylls mot avgift), värdeskåp ( mot extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Standardrum med jacuzzi i klubbbyggnad:

Trevligt inredda rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng, TV, telefon, luftkonditionering, minibar (innehåller 1,5 liter vatten vid ankomst och återfylls mot avgift), värdeskåp ( mot extra avgift) och terrass med jacuzzi. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive       

Frukost07:30 – 10:00 
Sen Frukost10:00 – 10:30 
Lunch12:30 – 14:00 
Middag19:00 – 21:00 
   
Snacks (strand)10:00 – 16:00på stranden
Kaffe, te och tårta17:00 – 18:00 
   
Lobby Bar10:00 – 23:00 
Pool Bar10:00 – 23:00 
Beach Bar11:00 – 17:00 
Discotek23:00 – 02:00Drycker mot betalning
   
 A’la CarteMot betalningGlöm ej att boka bord
Turkisk/Fisk19:00 – 21:00
 


Importerad alkohol, drycker serveras i flaska, färskpressadfruktjuice, motoriserad vattensport, och vissa faciliteter ingår inte  i All Inclusive-konceptet. Strandhanddukar lånas mot en avgift. Solstolar på stranden kan hyras mot en avgift.


Buller från hotellets utomhusdisco och aktiviteter / underhållning kan förekomma.


Ingen alkohol serveras till personer under 18 år.


Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan stängas under lågsäsong. Öppettider kan ändras utan att Mixx Travel blir informerade.


Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att begränsas utanför högsäsong.

Club Hotel Anjeliq Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat