• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Indigo Mare Hotel
Kykladon str, Platanias 73014, Chania, Crete, Greece Visa på karta
Hotellbeskrivning

Indigo Mare är ett charmigt och populärt lägenhetshotell i Platanias med många skandinaviska stamgäster. Platsen nära både stad och strand gör hotellet till ett riktigt bra val för både par och familjer med barn som vill ha båda inom räckhåll.

 

Här finns ett trevligt poolområde med en liten solterrass med få solstolar, en pool och en barnpool och direkt tillgång till stranden. Hotellet har också en mysig poolbar och en restaurang, en lekplats, en bastu och bordtennis och biljard.

 

Hotellet ligger i närheten av Platanias livliga centrum, där du hittar ett stort urval av tavernor, restauranger och butiker.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i hotellets allmänna utrymmen. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Rumsinformation

Studio

Enkla men trevliga lägenheter med ett rum för 2 personer med möjlighet till en extrabädd. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och en balkong eller terrass i olika storlekar. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Observera att vissa studios har en gemensam balkong / terrass

 

Tvårumslägenhet

Enkla men trevliga lägenheter med två rum för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och luftkonditionering, samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, telefon, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass av olika storlek. Badrum med dusch eller badkar och toalett.

Observera att vissa lägenheter har två våningar.

Måltider

Frukost inkl. 

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool – Barnpool – Gratis internet
Strand 0 m – Lokalt centrum (Platanias) 400 m – Chania 14 km 

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum