• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Porto Kalamaki Hotel
TrustYou Tooltip Text
Chania
Hotellbeskrivning

Porto Kalamaki är ett mysigt lägenhetshotell med god atmosfär. Hotellet ligger i Kalamaki som har ett litet urval av restauranger och tavernor - å andra sidan bor du inom gångavstånd till Agia Marina och bara 4 km från Chania.

 

Det härliga poolområdet blir snabbt hotellets samlingsplats och det finns gott om plats för både stora och små. Här finns en solterrass med solstolar och parasoller och en stor pool med en avdelning för de yngsta barnen.

 

Hotellet erbjuder också en bra restaurang som serverar snacks och rätter från både grekiska och internationella köket. I poolbaren kan du njuta av en kall öl eller en färgglad cocktail, och ibland anordnar hotellet underhållning med musik och dans.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Studio

Trevliga enrumslägenheter för 2 eller 3 personer, med möjlighet till en extrasäng på en bäddsoffa. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar och vissa har också en bäddsoffa. Dessutom TV, telefon, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Superior Studio

Ljusa och nyrenoverade enrumslägenheter för 2 personer. Alla lägenheter har en dubbelsäng, TV, telefon, luftkonditionering (extra avgift), kassafack, poolhanddukar, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Trevliga tvårumslägenheter för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med en eller två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Måltider

Måltider ej inkl.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:    Ca. 7 Euro per dag. (Studio)
Luftkonditionering:    Ca. 9 Euro per dag. (Tvårumslägenhet)
Kassafack:                  Ca. 2,5 Euro per dag.

 

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

 

 

Mer information om hotellet Stäng
Info
Pool - Barnpool - Restaurang - Gratis Internet - Strand 100 m - Chania 4 km 
Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum