• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Viking Suite Hotel
Atatürk cad. No:56, 07980 KEMER-ANTALYA Visa på karta
Hotellbeskrivning

Viking Suite Hotel är ett bra lägenhetshotell med ett centralt läge i den mysiga semesterorten Kemer. Hotellet har varit mycket populärt bland skandinaviska gäster i flera år.

 

Här är ett litet men mysigt poolområde med solterrass och en pool med integrerad sektion för de yngsta barnen. Under perioden 15 juni till 15 augusti är miniklubben för barn i åldern 4-12 öppen (skandinaviska talas inte här). Vuxna kan njuta av ett besök i det lilla SPA-centret som erbjuder jacuzzi och massage (alla behandlingar mot en avgift).

 

Vistelsen är med All Inclusive, men i alla lägenheter finns det också ett litet tekök, så att du själv kan laga lättare måltider. Under högsäsong erbjuder hotellet levande musikunderhållning en gång i veckan.

 

I området runt hotellet hittar du butiker, restauranger och stormarknader. Den mysiga Moonlight Beach ligger ca. 800 m från hotellet och gratis transferservice erbjuds några gånger om dagen under högsäsong.

 

Trådlöst internet finns i lobbyn. Var dock medveten om att anslutningen är både instabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rumsinformation

Standardrum

Snyggt inredda tvårumslägenheter för 4 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna inkluderar tekök med de mest nödvändiga köksredskapen, mikrovågsugn, vattenkokare, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), trådlöst internet (extra avgift), TV, telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Stort rum

Snyggt inredda tvårumslägenheter för 3 vuxna och 1 barn. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och vardagsrum med öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna inkluderar tekök med de mest nödvändiga köksredskapen, mikrovågsugn, vattenkokare, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), trådlöst internet (extra avgift), TV, telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat & Dryck

All Inclusive

 

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 11:00

Lunch

12:30 – 14:00

Snacks

15:00 – 17:00

Kaffe, te och kaka

17:00 – 18:00

Middag

19:30 – 21:30

 

Bar

10:00 – 23:00Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor och färskpressad fruktjuice ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Service mot kostnad
Kassafack:                                          ca. 2 Euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Trådlöst internet i rummet:            ca. 5 Euro per dag, som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Mixx Travel informeras
Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Bar - Restaurang - Gratis internet (lobby) - Centrum 500 m - Strand 800 m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum