Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Villa Sonata Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

 Ingen Pension       Frukost        All inclusive 

Pool - Barnpool - Bar - Restaurang

Gratis Wi-Fi (lobby) - Strand 300 m - Centrum 300 m.

Hotell beskrivning

Villa Sonata är ett litet lägenhetshotell som genom åren har blivit mycket populär bland skandinaviska gäster. Hotellet är byggt på Castle rock, och hela hotellet har en fantastisk utsikt över stad, hav och berg.
Här finns två fina poolområden: en med barnpool och en som främst används av hotellets vuxna gäster. Här finns även en trevlig restaurang som serverar både turkiska och internationella rätter. I spa-centret kan du mot avgift njuta av hamam, jacuzzi och massage. Om du kan slita dig från den vackra utsikten, kan du på kort tid gå till centrum och den vackra Kleopatra stranden.


På hotellets Roof Bar kan ni avnjuta goda drinkar till en 360 graders utsikt över allt Alanya har att erbjuda.
Trådlöst internet finns tillgängligt i lobbyn. Var medveten om att anslutningen ibland är både instabil och långsam, det är inte möjligt att streama filmer etc.
Hotellet rekommenderas inte för funktionshindrade och familjer med små barn eftersom vägen till hotellet är brant.


Rums information

Två rums lägenhet (Suite rum)
Fint inredda två rumslägenheter till max 4 personer. Alla lägenheter är inredda med sovrum med en dubbelsäng/ 2 enkelsängar, samt ett kombinerat sov- och uppehållsrum med bäddsoffa samt öppet kök. Lägenheterna har te- och kaffefaciliteter med de mest nödvändiga köksredskapen, TV, luftkonditionering (extra avgift), värdeskåp (extra avgift), telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.
 
Två rums lägenhet (Panoramic suite)
Trevligt inredda lägenheter med två sovrum för upp till 4 personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med dubbelsäng / enkelsängar samt ett kombinerat sov och vardagsrum med bäddsoffa och öppet kök. Lägenheterna har te-kök med nödvändig köksutrustning, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassaskåp (avgifter tillkommer), telefon och stor balkong med havsutsikt. Badrum med dusch, toalett och hårtork.
 
Studio läge (standard rum)
Trevligt inredda lägenheter med ett sovrum för upp till 2 personer. Alla lägenheter är utrustade med ett kombinerat sov- och vardagsrum med dubbelsäng eller enkelsängar samt ett öppet kök med nödvändig köksutrustning, TV, luftkonditionering (extra avgift), värdeskåp (extra avgift), telefon och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Rum med dubbelsäng/två enkelsängar på 25 m2

Mat / Dryck Koncept
Hotellets restaurang serveras turkisk och internationella rätter. Under högsäsong arrangerar hotellet grillkväll en gång i veckan med underhållning. Frukost serveras som öppen buffé.

Hotellet har en perfekt placerad bar där ni kan få en vacker panorama-utsikt över Alanya och Medelhavet.

Under perioden maj - oktober är det möjligt att välja en vistelse med all inclusive.
 
All Inclusive
Frukost : 08:00 - 10:00
Lunch : 12:30 - 14:30
Middag : 19:00 - 21:00
Bar : 10:00 - 22:00
 
Måltiderna serveras från buffén eller à la carte-menyn, beroende på antalet gäster
 
Bra att veta
Var medvetna om att det finns en begränsning av serveringen av drycker. Detta innebär att det finns den disposition att du gratis får hämta en dryck var 30 minut. Endast en drink serveras per dag/ person i taget.

Importerade drycker, dryck serverad i flaska, färskpressad fruktjuice och special kaffe ingår inte i All Inclusive konceptet.

Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

Utomhus restauranger, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppningstider kan ändras, utan att Mixx Travel informerats.

Villa Sonata Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat