• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811


Vinn en resa för 2 till Turkiet


Skulle det inte vara härligt att kunna bjuda din man/kvinna/flickvän/pojkvän/bästa vän/väninna/den där trevliga grannen/din kollega med på en gratis resa till Turkiet? Allt du behöver göra är att säga ja till att få Mixx Travels nyhetsbrev. Skriv din emailadress nere till vänster på denna sida så är du med i tävlingen.

Detta kan du vinna


Du kan vinna en resa för 2 personer till en av våra destinationer i Turkiet. Vi ger dig både flygresan tur/retur, incheckat bagage och handbagage på flygresan, transfer till och från flygplatsen på destinationen och inte minst en vecka på hotell med frukost (eller kanske till och med halvpension eller All Inclusive) i exempelvis Alanya, Side, Kemer, Belek eller Kusadasi. Det är Mixx Travel som bestämmer vilket hotell du/ni ska bo på.

Hur går det till att vinna resan?


Vi drar lott bland alla nya emailadresser varje månad. Vinnaren får besked via e-mail och vi kommer också berätta om det på vår facebooksida. Vinnaren måste själv åka med på resan och resepresentkortet kan inte säljas eller ges vidare till en annan person. Du kan resa i perioderna 15/4 - 20/6 eller 10/8 - 31/9. Det du kan vinna i april är en resa till det välkända och 4-stjärniga hotellet Kahya i Alanya.

Lycka till!


Lägg märke till: När du är med i denna aktivitet ger du Mixx Travel tillstånd att skicka vårt nyhetsbrev till dig. Nyhetsbrevet innehåller nyheter, erbjudanden och resetips. Din emailadress finns bara i vår databas och vi delar den inte med andra - dina personuppgifter är trygga hos oss. Vi hittar vinnaren bland alla Mixx Travels nyhetsbrevmottagare i Skandinavien.