• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Frida Apartments
TrustYou Tooltip Text
Kladissos, 73 007 Chania, Kreta
Hotellbeskrivning

Frida Apart är ett mysigt lägenhetshotell med ett perfekt läge, bara 1,5 km från Chanias mysiga hamn och ett stort urval av butiker, restauranger och kaféer. Hotellet består av tre byggnader och ligger i en sluttning med en fantastisk utsikt över havet och staden Chania.

 

Här finns två mysiga poolområden med pool, barnpool och en bra solterrass. Hotellet erbjuder också en bra restaurang där det är möjligt att köpa utsökta måltider och snacks samt en mysig bar med fantastisk utsikt.

 

Ungefär 300 m från hotellet finns en busshållplats och ett litet urval av mindre butiker. Var medveten om att hotellet är byggt i nivåer och att det finns många trappor här.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

 

Rumsinformation

Tvårumslägenhet (max 3 personer)

 

Trevliga och ljusa lägenheter med två rum för högst 3 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med bäddsoffa, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass med utsikt över trädgård / byggnad. Badrum med dusch och toalett.

 

Tvårumslägenhet Superior (max 4 personer)

 

Trevliga och ljusa lägenheter med två rum för högst 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass med utsikt över havet eller poolen. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet Superior (max 5 personer)

 

Trevliga och ljusa lägenheter med två rum för högst 5 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med två bäddsoffor, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass med havsutsikt. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Måltider

Måltider ej inkl.

Service mot kostnad

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Restaurang - Gratis internet - Strand 600m - Chania 1,5km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum