• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Georgia Apartments
19th km Rodou-Lindou Ave. 85103 Afandou, Rhodos Visa på karta
Hotellbeskrivning

Georgia Apartments ligger i utkanten av den charmiga staden Afandou, som är omgiven av olivlundar och fruktträdgårdar. Här är det en riktig, grekisk atmosfär, där mötesplatsen är stadens torg med den lokala kyrkan. På de små gatorna med utgångspunkt från torget finns mysiga butiker, gallerior och ett stort utbud av tavernor, restauranger och caféer.

 

Själva hotellet har en mysig, familjär atmosfär och är en bra utgångspunkt för alla som vill bo lite utanför stadens brus. Hotellet erbjuder ett bra poolområde med solterrass, pool och barnpool. Här finns också en liten lekplats. Under högsäsong anordnar hotellet grekiska kvällar en gång i veckan, där både barn och vuxna kan lära sig att festa på grekiska.

 

Den kilometerlånga Afandou-stranden ligger ca. 800 mm från hotellet och består av sand och småsten. Här är relativt grunt och är därför bra för barn.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt. Var dock medveten om att uppkopplingen är både långsam och instabil, och att det inte är möjligt t.ex. att streama filmer och liknande.

 

Rumsinformation

Standardrum

Trevligt inredda rum för 2 eller 3 personer. Alla rum har två eller tre enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering (extra avgift), safe (extra avgift), minikylskåp och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

 

Familjerum

Trevligt inredda rum för 4 personer. Alla sovrum innehåller två sovrum med vardera två enkelsängar. I rummen finns dessutom TV, telefon, luftkonditionering (extra avgift), safe (extra avgift), minikylskåp och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat & Dryck

All Inclusive

 

Frukost

Lunch

Kaffe, te och kaka

Middag

 

Importerad alkohol, specialkaffe och liknande, drycker som serveras på flaska, färskpressad fruktjuice, cocktails och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

 

Utomhusrestauranger, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

Utbudet av underhållning, aktiviteter mm kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 18 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.
Luftkonditionering:  Ca. 28 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell / lägenhetshotell 1 - 2 stjärnor:    0,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 3 stjärnor:          1,50 Euro
Hotell / lägenhetshotell 4 stjärnor:          3 Euro
Hotell / lägenhetshotell 5 stjärnor:          4 Euro

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Bra familjehotell – Lugna omgivningar – Pool och barnpool – Gratis internet - Strand 800 m – Afandou centrum 1,5 km – Rhodos stad 18 km – Faliraki 5 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum