• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Grand Zaman Garden & Anex Hotel
Saray, Atatürk Blv. No:134, 07400 Alanya/Antalya Visa på karta
Hotellbeskrivning
Grand Zaman Garden är ett härligt 4-stjärnigt hotell med all inclusive, centralt beläget på huvudgatan i Alanya. Här bor du endast 100 meter från den berömda Kleopatrastranden och Alanyas stora utbud av butiker, restauranger och nattliv kan lätt nås till fots. Hotellet är populärt bland skandinaviska gäster och är ett utmärkt val för par och familjer med barn.

Hotellet har två pooler, en med tre vattenrutschbanor och två barnpooler. Det finns också en miniklubb för alla barn i åldern 6-12 år och en lekplats för de yngsta gästerna. Som gäst på Grand Zaman Garden kan du dessutom använda solstolar och parasoll gratis på hotellets egen strand.

I hotellets eget SPA-center kan du skämma bort dig med hamam, bastu och massage (alla behandlingar mot en avgift) och hålla dig i form i fitnessrummet. Under högsäsong organiserar hotellet underhållning ett par gånger i veckan.

Hotellet består av en huvudbyggnad och en annexbyggnad, var medveten om att en liten väg måste korsas för att komma till och från annexbyggnaden. Hotellets restaurang ligger i huvudbyggnaden och här kan du välja om du vill njuta av maten inne i restaurangen eller utomhus.

Trådlöst internet finns i lobbyn och i rummen. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både instabil och långsam och att det inte är möjligt att streama filmer etc. Det är möjligt att uppgradera till höghastighetsanslutning mot en avgift.

Observera att vissa rum kan störas av trafikbuller.

Rumsinformation

Standardrum (Huvudbyggnad)
Vackert inredda rum för 2-3 personer. Alla rum är inredda med en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, kassafack (extra avgift), luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Standardrum (Annex)

Vackert inredda rum för 2-3 personer. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng och en enkelsäng, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, kassafack (extra avgift), luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

 

Strort rum (Huvudbyggnad)

Vackert inredda rum för max 3 vuxna och 2 barn. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng, en enkelsäng, en bäddsoffa, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, kassafack (extra avgift), luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

 

Stort rum (Annex)

Vackert inredda rum för max 3 vuxna och 2 barn. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng, en enkelsäng, en våningssäng, TV, minibar (innehåller vatten), telefon, kassafack (extra avgift), luftkonditionering och balkong. Badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Mat & Dryck

All Inclusive

 

Frukost

07:30 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

 

Turkiska snacks

11:00 – 16:00

Kaffe och kaka

16:00 – 17:00

Glass

14:00 – 16:00

 

Bar

10:00 – 23:00

 

 

Importerad alkohol, dryck på flaska, färskpressad fruktjuice, mat och dryck i strandbaren, behandlingar i spacenteret och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

Strandhanddukar kan hyras mot en avgift.

Ingen alkoholservering för personer under 18 år.

Utomhusrestauranger, barer, pooler och andra aktiviteter är stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Mixx Travel har informerats.

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att begränsas utanför högsäsongen.

 

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

2 pooler - 2 barnpooler - Vattenrutschbana - Miniklubb - Restaurang - Gratis internet i lobbyn - Privat strand 100 m - Alanya centrum 800 m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum