Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Vår e-post nyhetsbrev;
Vår e-post nyhetsbrev;
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var bland de första som får våra erbjudanden.
Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Kamelya Fulya Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Ultra All Inclusive

 3 Pooler - Barnpool - Vattenland - Restaurang - Bar

Gratis Wi-Fi - Strand 0m. - Side centrum 8km.

Hotell beskrivning

 

Var uppmärksam på att Mixx Travel inte har guider i Side. Våra guider i Alanya kan kontaktas via telefon.


Kamelya World Fulya Resort & Spa är ett lyxigt 5-stjärnigt Ultra All Inclusive hotell, beläget mitt på stranden i Colakli. Hotellet är en del av hotellkedjan Kamelya World och delar därför flera anläggningar med de 5-stjärniga systerhotellen Kamelya World Selin och Kamelya Holiday Village.

De erbjuder ett brett utbud av faciliteter, så du kommer garanterat inte bli uttråkad här. Du hittar ett stort poolområde med pooler, barnpooler och en stor vattenpark med vattenrutschbanor för alla åldrar. Vill du njuta av det vackra Medelhavet finns det också goda möjligheter för det. Hotellet har en egen privat strand med en bar och en hel del vattensporter. Du kan unna dig själv något extra på hotellets inbjudande spa, där du kan njuta av det traditionella turkiska badet, bastu, massage eller inomhuspool. Under vistelsen har du Ultra All Inclusive och alla måltider, drycker och snacks ingår i priset. Måltiderna äts i hotellets stora bufférestaurang som serverar allt från traditionell turkisk mat till internationella rätter. Du kan också njuta av mat i en av hotellets många olika a'la carte restauranger, där du kan njuta av allt från mexikanska, kinesiska eller italienska rätter. Det kommer att finnas underhållning för alla under din vistelse på hotellet. Hotellet erbjuder spelrum, gym, bowling, bågskytte, vattengymnastik, tennis och mycket mer.

Kamelya World Fulya Resort & Spa ger dig och din familj ett perfekt tillfälle för en oförglömlig semester i lyxiga omgivningar. Hotellet rekommenderas för familjer och par i alla åldrar. 

Trådlöst internet finns tillgängligt. Observera dock att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att strömma filmer och liknande.

Rums information
Rummen är modernt inredda med balkong eller terrass, luftkonditionering, TV, minibar och badrum med hårtork.

Kamelya Fulya Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat