• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Kleopatra Arsi Hotel
Kızlar Pınarı Mahallesi, Uğurlu Sk. No:7, 07400 Visa på karta
Hotellbeskrivning

Var uppmärksam på att mellan 15 nov – 1 mars har vi begränsad guideservice. Detta betyder att det inte kommer vara en guide på flygplatsen vid ankomst och hemresa eller på hotellen. En skandinavisk / engelsktalande guide kommer att vara tillgänglig för nödsituationer på telefon + 90 541 539 5000


Kleopatra Arsi Hotel är ett mindre All Inclusive hotell som ligger några minuters promenad från Kleopatrastranden och på gångavstånd till Alanyas livliga centrum. Hotellet är en idealisk utgångspunkt för par och familjer som vill bo nära bade centrum och stranden och som inte ställer så stora krav på hotellet. Här finns ett mindre poolområde med pool och barnpool, solterrass och poolbar som snabbt blir samlingspunkten för hotellets gäster. Vill du skämma bort dig själv litegrann kan du boka in en tid för massage, hamam, bastu eller turkist bad på hotellets spacenter (alla behandlingar kostar extra).

I området runt hotellet hittar du ett bra urval av restauranger och små butiker. Du kan gå till centrum eller ta den lokala bussen som har ett stopp precis utanför hotellet.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Tänk dock på att anslutningen är både långsam och ostabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

 

Rumsinformation

Standardrum
Enkla men snyggt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum är inredda med en dubbelsäng eller två enkelsängar, luftkonditionering (extra avgift), telefon, TV och balkong. Badrum med toalett, dusch eller badkar och hårtork.

Mat & Dryck

 All Inclusive

 Frukost 07:30 - 09:00
 Sen frukost09:00 - 10:00
 Lunch12:00 - 13:30
 Kaffe och kaka15:30 - 16:30 
 Middag19:30 - 21:00


 Pool Bar          10:00 - 23:00 


Importerade drycker, drycker på flaska, färskpressad fruktjuice och behandlingar i hamamet ingår inte i All Inclusive konceptet.

Ingen alkohol serveras till personer under 18 år.

Utomhusrestauranger, barer och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Mixx Travel har informerats.

Service mot kostnad

Luftkonditionering:             Ca. 5 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Kassafack:                            Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Restaurang - Bar - Avstånd till Kleopatrastranden 100 m. - Alanya centrum 2 km.


Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
Ok
Lägg till rum