Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Vår e-post nyhetsbrev;
Vår e-post nyhetsbrev;
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var bland de första som får våra erbjudanden.
Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Kustur Club Holiday Village

Sök pris på lediga rum
Allmän information

All Inclusive  

2 Pooler -  Vattenland - Restaurang - Bar

Gratis Wi-Fi - Strand 50 m. - Lokal centrum 2 km. -  Kusadasi centrum 4,5 km.

Hotell beskrivning

Kustur Club Holiday Village är ett härligt familjehotell ligger ca 4 km från Kusadasi. Hotellet ligger i vackert, omgives med ett hav av vackra träd, gröna buskar och färgrika blommor. Kustur Club Holiday Village är ett bra val för familjen, som vill bo nära staden, stranden och vill ha möjligheter till aktiviteter på hotellet.
 
Här finns det 2 poolområde, det finns plats till avslappning i solen och roliga rutschbanor till både stora och små. Huvudmåltiderna serveras i restaurangen, men skulle ni bli hungriga mellan måltiderna så finns det flera barer där det utöver drycker också serverar snacks. Sandstranden ligger endast 200m från hotellet och nås vie en tunnel under vägen. Här kan man som gäst på hotellet gratis utnyttja solstolar och parasoller. 
 

Hotellets underhållningsteam ser till att ingen blir uttråkad! De kommer under dagen att organisera olika typer av aktiviteter för både vuxna och barn. På dagarna kan de minsta träffa nya vänner i hotellets miniklubb (här talar de inte skandinaviska) eller på lekplatsen, de sportintresserade kan hålla formen i gymmet eller på tennisbanan.

Trådlöst internet finns tillgängligt på hotellets gemensamma utrymmen. Var uppmärksamma på att förbindelsen ofta är både långsam och ostabil, därför är det inte möjligt att streama film etc.

 

 

Rums information

Superior rum
Moderna rum för 2–3 personer med möjlighet för en extra säng. Alla rummen är utrustade med en dubbelsäng, en enkelsäng, en bäddsoffa, aircondition, minibar (innehåller kolsyrat vatten och vatten vid ankomst), säkerhetsbox, TV, telefon och en balkong. Badrum med dusch/ badkar, toalett och hårtork. Handikappvänliga rum finns – Fråga vid beställning. 
 
Bungalow rum
Moderna rum för 2 personer men möjlighet för en extra säng. Alla rummen innehåller en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, en bäddsoffa, airconditioner, minibar (innehåller kolsyrat vatten och vatten vid ankomst), säkerhetsbox, TV, telefon och balkong eller terrass. Badrum med dusch/ badkar, toalett och hårtork.
 
Familjerum
Moderna rum för 4 personer, består av två sovrum. Rummen innehåller 1 dubbelsäng, 2 enkelsängar airconditioner, minibar (innehåller kolsyrat vatten och vatten vin ankomst), säkerhetsbox, TV, telefon och balkong. Badrum med dusch/ badkar, toalett och hårtork.
 

Mat / Dryck Koncept
All Inclusve
Frukost : 07:00 - 10:30
Sen frukost : 10:00 - 11:00
Lunch : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:30
Sen middag : 23:30 - 00:30
Night snack : 01:00 - 06:00
 
Snacks : 12:00 - 17:00
 
Snacks – Beach Bar : 12:00 – 16:00 (I perioden 16. Maj till 30. September)
Glass : 11:00 - 16:00
Kaffe, te och kaka : 17:00 - 18:00
 
A'la Carte : 19:30 - 22:00 - Ingår inte i All Inclusive! Kom ihåg att reservera bord!
(Asiatisk, mexikansk, italiensk, turkiskt och fisk)
 
Pool Bar : 09:00 - 00:00
Silent Pool Bar : 10:00 - 22:00
Beach Bar : 09:00 - 17:30
Ada Café Bar : 24 Timer
Disco Bar : 00:00 - 02:00
Amfiteater Bar : 21:45 - 22:30
 
Bra att veta
Importerad alkohol, drycker som serveras i flaska, färskpressad juice, behandlingar i Spa centret, motordrivna vattensportsaktiviteter och några faciliteter ingår inte i All inclusive Konceptet.

Ingen servering av alkohol till personer under 18 år.

Utomhus restauranger, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsongen. Öppningstiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Urvalet av underhållning, aktiviteter etc. är begränsade under lågsäsongen.

Kustur Club Holiday Village Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat