Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
Call Time

0201202811
Karta

LITORE RESORT HOTEL

Sök pris på lediga rum
Highlights

Litore Hotel öppnade år 2015 och är ett helt nybyggt hotell som erbjuder den högsta komforten med det bästa läget.

Info

Ultra All Inclusive 

2 Pooler - Barnpool - Vattenland - Restaurang - Bar

Gratis Wi.Fi - Strand 0 m. - Lokal centrum 3 km - Alanya centrum 30 km.

Hotellfilm
PDzS76ucA08
Faciliteter

OBSERVERA! Litore Resort Hotel tillåter enligt sitt koncept för närvarande inte män som reser ensamma eller män som reser med endast andra män i grupp.

 

Litore Resort Hotel öppnade år 2015 hotell med tanken att erbjuda den bästa komforten och det bästa läget, precis vid Medelhavets kust.
På Litore har man inte sparat på något. Stora kristallkronor hänger ner från taken i de vackra marmorsalarna, och i de flera meter höga rummen känns det som att bli transporterad till tidigare tiders kungliga slott.

 

Du kan avnjuta dina måltider i en av hotellets många flotta restauranger, eller bara njuta av stämningen om värmen utanför blir för mycket. Vill du bara ha sol på näsan kan du använda hotellets imponerande utomhuspooler, eller lägga dig i hotellets solstolar på den privata stranden.  Hotellet har massor av erbjudanden till sina gäster på stranden och havet, både gratis och vissa kan köpas för ett mindre belopp. Av de nöjen som är gratis finns yogaklasser, beach volley, pilates, fitness center, vattenpolo och boccia. Du kan också prova på vattenskidor, dykarklasser, katamaranklasser eller privata simlektioner för ett mindre belopp.

Hotel Litore har i det hela allt vad man förväntar sig av ett lyxhotell och mer. En fantastisk plats med ett överflöd av erbjudanden.


Faciliteter: Tennis, Fitness Center, underhållningsteam, Internationell barnklubb, vattensport, Lekplats, Spa och butiker. (Några mot avgift)
 

Rumsbeskrivning

Elegant och lyxigt inredda rum med en dubbelsäng eller två separata enkel sängar, luftkonditionering, säkerhetsbox, minibar, balkong, privat badrum med dusch/badkar visa rum har havsutsikt. Alla rum har balkong och gratis internet.

LITORE RESORT HOTEL Bilder och videor

Med början från..
Boka nu
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat