Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Vår e-post nyhetsbrev;
Vår e-post nyhetsbrev;
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev och var bland de första som får våra erbjudanden.
Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Litore Resort Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Ultra All Inclusive 

2 Pooler - Barnpool - Vattenland - Restaurang - Bar

Gratis Wi.Fi - Strand 0 m. - Lokal centrum 3 km - Alanya centrum 30 km.

Hotell beskrivning


Litore Resort Hotel öppnade år 2015 hotell med tanken att erbjuda den bästa komforten och det bästa läget, precis vid Medelhavets kust.
På Litore har man inte sparat på något. Stora kristallkronor hänger ner från taken i de vackra marmorsalarna, och i de flera meter höga rummen känns det som att bli transporterad till tidigare tiders kungliga slott.

 

Du kan avnjuta dina måltider i en av hotellets många flotta restauranger, eller bara njuta av stämningen om värmen utanför blir för mycket. Vill du bara ha sol på näsan kan du använda hotellets imponerande utomhuspooler, eller lägga dig i hotellets solstolar på den privata stranden.  Hotellet har massor av erbjudanden till sina gäster på stranden och havet, både gratis och vissa kan köpas för ett mindre belopp. Av de nöjen som är gratis finns yogaklasser, beach volley, pilates, fitness center, vattenpolo och boccia. Du kan också prova på vattenskidor, dykarklasser, katamaranklasser eller privata simlektioner för ett mindre belopp.

Hotel Litore har i det hela allt vad man förväntar sig av ett lyxhotell och mer. En fantastisk plats med ett överflöd av erbjudanden.


Faciliteter: Tennis, Fitness Center, underhållningsteam, Internationell barnklubb, vattensport, Lekplats, Spa och butiker. (Några mot avgift)
 

Rums information

Elegant och lyxigt inredda rum med en dubbelsäng eller två separata enkel sängar, luftkonditionering, säkerhetsbox, minibar, balkong, privat badrum med dusch/badkar visa rum har havsutsikt. Alla rum har balkong och gratis internet.

Litore Resort Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat