• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Matzi Apartments
TrustYou Tooltip Text
Epar.Od. Gerani - Koufou, Platanias 730 14
Hotellbeskrivning

Matzi Apartments är ett mysigt, familjeägt lägenhetshotell som ligger i vackra, gröna omgivningar. Hotellet är perfekt för alla som vill bo i en lugn miljö, i närheten av stranden.

 

Poolområdet är stort och luftigt och erbjuder en pool, en barnpool och en härlig solterrass med solstolar och parasoller, från vilka det finns en vacker utsikt över havet.

 

En kort promenad från hotellet finns ett bra urval av mysiga tavernor. Om du vill besöka Chania kan du enkelt ta dig dit med lokalbuss eller taxi.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Studiolägenhet

Enkelt inredda lägenheter med ett rum för 2 personer. Alla lägenheter har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, pentry med de mest nödvändiga köksredskapen och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork. Vissa lägenheter har trappsteg mellan sovdel och kök.

OBS: Ekonomi Studio har ingen balkong / terrass!

 

Tvårumslägenhet

Enkelt inredda lägenheter med två rum för 4 personer. Alla lägenheter har ett sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, pentry med nödvändig köksutrustning och balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Trerumslägenhet

Enkelt inredda lägenheter med tre rum för 6 personer. Alla lägenheter har två sovrum med resp. en dubbelsäng eller två enkelsängar samt ett kombinerat vardagsrum och sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, luftkonditionering, pentry med nödvändig köksutrustning samt balkong eller terrass. Badrum med dusch eller badkar, toalett och hårtork.

 

Observera att alla lägenheter varierar i storlek och planlösning.

Måltider

Ej inkluderat.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 14 euro per vecka som betalas direkt till hotellet.


Observera att priserna är vägledande och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

 

De grekiska myndigheterna tar ut skatt på hotellövernattningar. Skatten varierar beroende på kategorin på hotellet (antal stjärnor) samt antalet övernattningar. Skatten måste betalas direkt till hotellet vid incheckningen. Observera att Mixx Travels hotellklassificering kan skilja sig från den officiella hotellklassificeringen. I dessa fall är det den officiella  klassificeringen som utgör grunden för skattens storlek.

 

Följande skattesatser gäller per rum / lägenhet per natt:

 

Hotell/lägenhetshotell 1 – 2 stjärnor:             1,50 Euro
Hotell/lägenhetshotell 3 stjärnor:                   3 Euro
Hotell/lägenhetshotell 4 stjärnor:                   7 Euro
Hotell/lägenhetshotell 5 stjärnor:                   10 Euro

Mer information om hotellet Stäng
Info

Lägenhetshotell - Pool - Barnpool - Gratis internet - Strand 30m - Lokalt centrum (Gerani) 400m - Chania 13km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum