• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
May Flower Apart Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kadıpaşa Mah. Sugözü Cad. No:2 07400 Alanya, ANTALYA / Türkiye
Hotellbeskrivning

May Flower är ett väldigt fint lägenhetshotell beläget i de absolut mest centrala delarna av Alanya. Här finns gott om plats till både stora som små, och oavsett om ni reser som vänner, par eller familj med barn så är det ett hotell ni kommer känna er som hemma på. Hotellet ligger bara 200 meter från centrum, så du har alla stadens möjligheter precis utanför dörren. Kleopatrastranden når ni lätt, då den endast ligger 1,1 km bort.

 

Hotellets poolområde är den naturliga samlingspunkten. Här finns en härlig solterrass och en pool samt en separat barnpool. Här finns också en liten lekplats till de minsta barnen samt bordsfotboll, biljard och air hockey till de större.

 

I er lägenhet har ni friheten att själv tillreda era egna måltider. Hotellet har ett minimart där ni kan inhandla alla nödvändigheter och om det skulle saknas något så finns det gott om affärer runt knuten i Alanyas centrum. Om ni inte är morgonmänniskor så har ni möjlighet att beställa frukostbuffé i hotellets restaurang.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock uppmärksam på att förbindelsen ibland är både instabil och långsam, och att det sällan är möjligt att streama film eller liknande.

Rumsinformation

Studiolägenhet 

Snyggt inredda enrumslägenheter till max två personer. Alla lägenheter är inredda med ett kombinerat sovrum/vardagsrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett öppet kök. Lägenheterna är utrustade med kokvrå som har den mest nödvändiga köksutrustningen, kaffekokare, vattenkokare, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), telefon och balkong. Badrummen har badkar eller duschkabin, toalett och hårtork.

 

Tvårumslägenhet

Snyggt inredda tvårumslägenheter till max fem personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, samt ett kombinerat sovrum/vardagsrum med en bäddsoffa och öppet kök. Lägenheterna är utrustade med kokvrå med den mest nödvändiga köksutrustningen, kaffekokare, vattenkokare, TV, luftkonditionering (extra avgift), kassafack (extra avgift), telefon och balkong. Badrummen har badkar eller duschkabin, toalett och hårtork.

Service mot kostnad
Luftkonditionering: Ca. 6 euro per dag som betalas direkt till hotellet.
Kassafack:                 Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.
Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Bar - Restaurang - Gratis internet
Avstånd till Kleopatrastranden 1,1 km - Avstånd till centrum 200m - Antalya flygplats ca 130 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum