Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Mitos Apart Hotel

Turkiet / Antalya-området
Oba, Fatih Cd. No:33, 07400 Alanya/Antalya
Se karta

Mitos Apart Hotel

Sök pris på lediga rum
Allmän information
Litet poolområde - Barnpool - Bar - Restaurang
Gratis internet (reception) - Avstånd till Östra stranden 100 m. - Alanya centrum 2 km.
Hotell beskrivning

Mitos Apart Hotel är ett mysigt lägenhetshotell med ett riktigt bra läge i Oba, bara 100 meter från stranden. Det perfekta läget med nära till både stad och strand, och den välkomnande personalen uppväger att det inte finns så många faciliteter. Hotellet är därför ett självklart val för alla som vill bo nära både stad och strand. Du kan välja om du vill bo på hotellrum eller lägenhet.

 

Hotellet har ett litet poolområde med pool och barnpool och en bra restaurang som serverar både turkiska och internationella rätter.

 

Trådlöst internet finns tillgängligt i receptionen. Var medveten om att anslutningen vanligtvis är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rums information

Standardrum

Enkelt inredda rum för 2 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, TV, telefon, minikylskåp, luftkonditionering (mot extra avgift), kassaskåp (mot extra  avgift) och balkong. Badrum med dusch, hårtork och toalett.

 

Två sovrums lägenhet

Mycket enkelt inredda två-rumslägenheter för 4 personer. Alla lägenheter är utrustade med ett dubbel- eller tvåbäddsrum och ett kombinerat vardagsrum med öppet kök och två bäddsoffor. Lägenheterna har ett kök med den mest nödvändiga köksutrustningen, TV, luftkonditionering (mot extra avgift), kassaskåp (mot extra avgift) och balkong. Badrum med dusch och toalett.

Mitos Apart Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat