Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Royalisa Hotel

Turkiet / Antalya-området
Cumhuriyet, Atatürk Bulvarı, Sanat Okulu Cd., 07425 Alanya/Antalya
Se karta

Royalisa Hotel

Sök pris på lediga rum
Hotell beskrivning

Royalisa Hotel (tidigare Banana Hotel) har under vintern 2019-2020 renoverats och kommer därför att se ut som nytt när dörrarna öppnas våren 2020. Hotellet är ett bra och prisvärt val för både par och familjer med barn som inte har behöver många bekvämligheter på hotellet men vill bo i ett lugnt område och inom gångavstånd till stranden.

Hotellet har ett poolområde med en solterrass, en pool med två vattenrutschbanor (öppen 14:00 - 16:00) och en barnpool. Ca. två gånger i veckan arrangeras underhållning på kvällen. Förutom hamam och bastu erbjuder SPA-centret även massage. Det finns också ett gym (tillgång till SPA-centret mot en avgift).

I området runt hotellet hittar du ett bra urval av butiker och restauranger. Alanya centrum ligger bara 2 km från hotellet, och om du inte vill gå, är det lätt att ta en lokal buss som har en hållplats ca. 100 m från hotellet.

Trådlöst internet finns tillgängligt vid poolen och på rummen mot en avgift. Observera dock att anslutningen är både ostabil och långsam och att det inte går att streama filmer etc.

Rums information

Standardrum
Vackert inredda rum för två personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum har en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minikyl och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.


Familjerum
Vackert inredda rum för 4 personer, med möjlighet till en extrabädd. Alla rum består av två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar i varje rum, TV, telefon, luftkonditionering, kassafack (extra avgift), minikyl och balkong. Badrum med dusch eller badkar, telefon och hårtork.

Mat / Dryck Koncept

All Inclusive

 

Frukost

07:00 – 10:00

Lunch

12:30 – 14:00

Middag

19:00 – 21:00

Snacks

15:00 – 16:30

Kaffe, te och kaka

16:30 – 17:00

Bar

10:00 – 22:00

 

Färskpressad fruktjuice, turkiskt kaffe, drycker på flaska, glass, terrassbar, A'la carte-restaurang, cocktails och importerade drycker ingår inte i All Inclusive konceptet.

Ingen alkoholserevering för personer under 18 år.

Pool, vattenrutschbanor, utomhusrestaurang, bar och andra faciliteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan komma att ändras utan att Mixx Travel har informerats.

Royalisa Hotel Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat