• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 0201202811
Se fler bilder
Seaden Valentine Resort & Spa
Side Bingeşik Mevkii Visa på karta
Hotellbeskrivning

Seaden Valentine Resort & Spa är ett modernt vuxenhotell beläget 3 km från den mysiga semesterorten Side. Hotellet har ett bra läge en kort promenad från stranden och här bor ni bekvämt med All Inclusive.

 

Hotellet har ett stort poolområde med två pooler, poolbar och solstolar och parasoll. Föredrar du sand och salta bad ligger stranden endast 200 meter från hotellet. För den äventyrlige finns det möjlighet att prova på olika vattensporter (mot avgift).

 

På hotellets spa-avdelning finns det gott om möjligheter att skämma bort sig själv, och för den som vill ha en aktiv semester anordnar animationsteamet aktiviteter under dagen. På kvällen anordnas underhållning med olika shower och musik. Det finns också möjlighet att utmana ditt resesällskap på bland annat boccia, bordtennis eller biljard.

  

Trådlöst internet finns tillgängligt på hela hotellet. Var dock medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer etc.

Rumsinformation

Ekonomirum

Snyggt inredda ekonomirum för 2 personer med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla rum innehåller luftkonditionering, minibar (läsk, vatten, mineralvatten och öl, fylls på varje dag), vattenkokare, kassafack, telefon, TV och balkong. Badrum med wc, dusch eller badkar och hårtork.

 

Standardrum

Snyggt inredda rum för 2 personer med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Alla rum innehåller luftkonditionering, minibar (läsk, vatten, mineralvatten och öl, fylls på varje dag), vattenkokare, kassafack, telefon, TV och balkong. Badrum med wc, dusch eller badkar och hårtork.

 

Swim Up Rum

Snyggt inredda rum för 2 personer med en dubbelsäng. Alla rum innehåller luftkonditionering, minibar (läsk, vatten, mineralvatten och öl, fylls på varje dag), vattenkokare, kassafack, telefon, TV och terass med två solsängar och parasoll. Badrum med wc, dusch eller badkar och hårtork. Rummen har direkt tillgång till pool.

 

Suite

Snyggt inredda rum för 2 personer med ett sovrum med en dubbelsäng och ett vardagsrum. Alla rum innehåller luftkonditionering, minibar (läsk, vatten, mineralvatten och öl, fylls på varje dag), vattenkokare, kassafack, telefon, TV och balkong med två solsängar och parasoll. Badrum med wc, dusch eller badkar och hårtork.

Observera att det inte är någon dörr mellan sovrum och vardagsrum.

Mat & Dryck

All Inclusive

 

Måltider & Snacks

 

Frukost

07:00 – 10:00

Sen frukost

10:00 – 10:30

Lunch

12:30 – 14:30

Middag

19:00 – 21:00

Patisserie

10:00 – 18:00

Snack Restaurant

12:00 – 15:30

Gözleme House (turkiska pannkakor)

11:00 – 15:30

Midnattssnack

23:00 – 00:00

Glass

11:00 – 12:00

Glass & Våfflor

15:30 – 17:00

 

Tre á la carterestauranger; osmansk, italiensk och asiatisk. Ett besök på en av dessa ingår/vecka. Reservation krävs.

 

Dryck

Lobby Bar

10:00 – 00:00

Pool Bar

24 timmar

Snack Bar

10:00 – 17:00

Beach Bar

10:00 – 18:00

Disco Bar

00:00 – 02:00

 

 

Utvald importerad alkohol, drycker på flaska, färskpressad fruktjuice, specialkaffe, vattensporter, bowling, biljard och vissa faciliteter ingår inte i Ultra All Inclusive-konceptet. Alla behandlingar samt massage i spa-centret mot extra kostnad.

 

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år. 

 

Uteserveringar, barer och andra aktiviteter - inklusive pooler kan vara stängda under lågsäsongen. Inomhuspoolen är uppvärmd i lågsäsong.

 

Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras. Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsongen.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Vuxenhotell 16 + - Pooler Inomhuspool Spa-avdelning - Gratis internet Avstånd till strand 200 m Side centrum 3 km

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum