Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
Call Time

0201202811
Karta

SEA LIFE FAMILY RESORT HOTEL

Sök pris på lediga rum
Highlights

Detta fina familjehotell ligger på den välkända Konyaalti stranden 3 km från den pulserande Antalya staden. Hotellet erbjuder en separat barnpool med vattenrutschbana och en internationell barnklubb med aktiviteter hela dagen. För den vuxne finns det ett stort träningsprogram som man kan deltaga i eller besöka spa-avdelningen.

Info

All Inclusive 

2 Pooler - Barnpool - Vattenland - Bar - Restaurang

Gratis Wi-Fi - Strand 0 m. - Antalya centrum 3 km.

Faciliteter

Detta fina familjehotell ligger på den välkända Konyaalti stranden cirka 3 km från den pulserande Antalya staden. Stranden är blåflaggad (vilket står för hög kvalité) och här finns gratis solstolar, parasoller, strandbar och vattensporter (mot betalning). På det stora resortområdet hittar du flera pooler, separat barnpool med vattenrutschbana och en internationell barnklubb med aktiviteter hela dagen.

För den vuxna finns det ett stort träningsprogram som man kan deltaga i eller besöka spa-avdelningen. På kvällen under högsäsong anordnas en show. Det finns tre restauranger varav den ena serverar en stor och vällagad buffé. På hotellområdet har du gratis wifi.

Faciliteter: Spa, bastu, gym, butiker, hårfrisör, tennisbanor, biljard, bordtennis, dart, vattensporter, nattklubb, internationell barnklubb, lekplats.

Rumsbeskrivning

Fina rum (22 m2) med två enkelsängar eller en dubbelsäng, soffa, skrivbord, luftkonditionering, LCD-tv, säkerhetsbox, telefon, minibar, kaffe och te set, sminkspegel, 24-timmars rumservice, badrum med dusch, hårfön, morgonrock och tofflor. Alla rum har balkong.

SEA LIFE FAMILY RESORT HOTEL Bilder och videor

Med början från..
Boka nu
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat