Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat

Mixx Travel nyhetsbrev
Mixx Travel nyhetsbrev
Se till att få vårt nyhetsbrev! Det är gratis och ger dig rabatter, tips och nyheter.
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Paloma Marina Suites

Turkiet / Izmir
Türkmen Mahallesi, Atatürk Blv. 96/1, 09400 Kuşadası/Aydın
Se karta

Paloma Marina Suites

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Halvpension --   Vuxenhotell 

Hotell beskrivning

Sentido Marina Suites är det perfekta hotellet för par och familjer med barn över 15 år som vill bo helt centralt i Kusadasi men vill inte kompromissa med boende. Hotellet är inbjudande inrett i ljusa färger och omges av en vacker frodig trädgård.
 
Mittemot hotellet ligger den vackra marinan där du hittar ett bra utbud av affärer. På hotellet finns ett poolområde där du kan njuta av solen på en solstol - om du föredrar sand och saltvatten finns det bara 200 meter till stadens strand. På dagtid finns det aktiviteter som vattengymnastik och aerobics. Det finns också ett gym och bordtennis, biljard och dart.
 
Gratis trådlös internetuppkoppling i alla rum. Observera dock att anslutningen är både långsam och instabil, och det går inte att streama filmer och liknande.

Rums information

JUNIOR SUITE (i källarplan - ingen balkong / terrass):
Trevliga rum för 2 personer. Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, soffa, luftkonditionering, TV, telefon, minibar (innehåller en flaska vatten vid ankomst och påfyllning till betalning), vattenkokare och värdeskåp. Badrum duschkabin, toalett och hårtork.
 
SUITE:
Trevliga rum för 2 personer, med möjlighet till en extra bädd. Alla rum har en dubbelsäng eller 2 enkelsängar, soffa, luftkonditionering, TV, telefon, minibar (innehåller en flaska vatten vid ankomst och påfyllning till betalning), vattenkokare, kassaskåp och balkong. Badrum duschkabin, toalett och hårtork.

Paloma Marina Suites Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat