Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Sunway Apart

Sök pris på lediga rum
Info

Ingen Pension

Pool - Barnpool - Restaurang - Bar

Wi-Fi (avgift) - Strand 800 m - Alanya centrum 1,5 km 

Hotell beskrivning

Sunway Apart är ett mindre, mysigt lägenhetshotell, beläget i ett område som i flera år har varit mycket populärt bland skandinaver. Här bor man precis vid marknadshallarna, där man varje dag kan köpa färsk frukt och fisk, och hotellet ligger bara ca 10 minuters promenad från den berömda Kleopatrastranden. Här finns ett poolområde med solterrass som är utrustat med solstolar och parasoll, vattenrutschbanor och en barnpool för de minsta. Här finns också en bar och en restaurang, där ni har möjlighet att kanske köpa frukost, så ni inte behöver laga den själva.

Alanya centrum ligger bara 1,5 km från hotellet och ni kan antingen ta en kort promenad dit, eller ta en lokal buss som stannar precis utanför hotellet. I anslutning till hotellet ligger en av områdets mest besökta restauranger, där serveras det inte bara god mat, utan det är också något av en mötesplats för skandinaviska turister, till stor del för de visar skandinavisk TV. Trådlöst internet finns på hotellets allmänna områden, var dock uppmärksam på att uppkopplingen generellt sätt är mycket långsam och instabil och att det sällan är möjligt att streama film eller liknande.

Rumsbeskrivning

Tvårumslägenhet

Smakfullt inredda tvårumslägenheter för tre personer.
Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och en kombinerat sovrum/vardagsrum med ett öppet kök och en bäddsoffa.
Lägenheterna är utrustade med kokvrå och alla de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, AC, säkerhetsbox, TV (med danska kanaler) och balkong.
Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork.
Trådlöst internet finns mot en extra avgift.
 
 
Trerumslägenhet
Smakfullt inredda trerumslägenheter för fem personer.
Alla lägenheter är inredda med två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och en kombinerat sovrum/vardagsrum med ett öppet kök och en bäddsoffa.
Lägenheterna är utrustade med kokvrå och alla de nödvändigaste köksredskapen, vattenkokare, AC, säkerhetsbox, TV (med danska kanaler) och balkong.
Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork.
Trådlöst internet finns mot en extra avgift.

Måltider

Inga måltider ingår.

Sunway Apart Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat