Välj land :
Vi ringer upp dig
Namn Efternamn
Telefon nummer
E-mail
När önskar ni bli uppringd?

0201202811
Karta

Sunway Apart

Sök pris på lediga rum
Allmän information

Ingen Pension

Pool - Barnpool - Restaurang - Bar

Wi-Fi (avgift) - Strand 800 m - Alanya centrum 1,5 km 

Hotell beskrivning

Sunway Apart är ett mindre, enkelt och mysigt lägenhetshotell, beläget i ett område som i flera år har varit mycket populärt bland skandinaver. Här bor ni precis vid marknadshallarna, där ni varje dag kan köpa färsk frukt och fisk, och hotellet ligger dessutom ca 10 minuters promenad från den berömda Kleopatrastranden. Här finns ett poolområde med solterrass som är utrustat med solstolar och parasoll, vattenrutschbanor och en barnpool för de yngre. Här finns också en bar och restaurang, där ni har möjligheten att kanske köpa frukost ifall ni väljer att inte tillaga något.


Alanya centrum ligger endast 1,5 km från hotellet och ni kan antingen ta en kort promenad dit, eller ta en lokal buss som stannar precis utanför hotellet. I anslutning till hotellet ligger en av områdets mest besökta restauranger, där serveras det inte bara god mat, utan det är också något av en mötesplats för skandinaviska turister, till stor del för de visar skandinavisk TV. 


Trådlöst internet finns på hotellets allmänna områden, var dock uppmärksam på att uppkopplingen kan vara mycket långsam och ostabil, samt att det inte är möjligt att streama film eller liknande.


Rums information

Tvårumslägenhet

Smakfullt inredda tvårumslägenheter för tre personer. Alla lägenheter är inredda med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, och ett kombinerat sovrum/vardagsrum med ett öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna är utrustade med kokvrå och alla de mest nödvändiga köksredskapen, vattenkokare, AC, säkerhetsbox, TV (med danska kanaler) och balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Trådlöst internet finns mot en extra avgift.


Trerumslägenhet

Smakfullt inredda trerumslägenheter för fem personer. Alla lägenheter är inredda med två sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar, och ett kombinerat sovrum/vardagsrum med ett öppet kök och en bäddsoffa. Lägenheterna är utrustade med kokvrå och alla de nödvändigaste köksredskapen, vattenkokare, AC, säkerhetsbox, TV (med danska kanaler) och balkong. Badrummen har duschkabin, toalett och hårtork. Trådlöst internet finns mot en extra avgift.

Mat / Dryck Koncept

Inga måltider ingår.

Sunway Apart Bilder och videor

Med början från..
Lägsta Pris och Datum
Posttitel

Mail innehåll

Mail namn
Mail efternamn
Mail
Ok

Mail skickat

Varning

Mail blev inte skickat