• Min Resa
 • Vi ringer upp dig
  Namn Efternamn
  Telefon nummer
  E-mail
  Call Date
  När önskar ni bli uppringd?
  Send_Callback
 • 040235150
Se fler bilder
Villa Sun Flower Hotel
TrustYou Tooltip Text
Kadipasa Mah., Cuceler Sok No:6, 07400
Hotellbeskrivning

Villa Sunflower är ett populärt hotell som ligger centralt i Alanya. Hotellet består av tre byggnader och här finns gott om plats för hela familjen. Här kan du välja om du vill bo på hotellrum eller i en lägenhet med eget kök.

Här finns två pooler, en separat barnpool och en lekplats för de små. Det finns också ett SPA-center med turkiskt bad och massage (alla behandlingar i SPA-centret mot en avgift) och en bra restaurang och poolbar. Under högsäsong anordnar hotellet underhållning flera gånger i veckan.

När det är dags att utforska Alanya kan du knappast bo mer centralt. På några minuter kan du gå till Sevket Tokus Cad. - bättre känd som "25 metersgatan" - där det finns ett stort urval av både butiker och lokala restauranger. Basarområdet och småbåtshamnen ligger ca. 10 minuters promenad från hotellet.

Under högsäsong ordnar hotellet en gratis shuttlebus till stranden några gånger om dagen.

Trådlöst internet i hotellets allmänna utrymmen mot en avgift. Var medveten om att anslutningen ofta är både långsam och instabil och att det inte går att streama filmer och liknande.

Rumsinformation

Standardrum
Fina rum för 2 personer. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, TV, minikyl, luftkonditionering, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Superiorrum
Fina rum för 2 personer. Alla rum är möblerade med en dubbelsäng eller två enkelsängar, minikyl, luftkonditionering, TV, kassafack (extra avgift) och fransk balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Junior Svit
Trevliga rum för 4 personer med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat sovrum och öppet kök med två bäddfåtöljer. Dessutom innehåller rummet luftkonditionering, minikyl, TV, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork. Rummen ligger i annexbyggnaden.

Svit - Poolutsikt
Trevliga rum för 4 personer med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med två bäddfåtöljer. Dessutom innehåller rummet luftkonditionering, minikyl, TV, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Svit – Landutsikt
Trevliga rum för 4 personer med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett vardagsrum med två bäddfåtöljer. Dessutom innehåller rummet luftkonditionering, minikyl, TV, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Svit – Utsikt mot borgen
Trevliga rum för 4 personer med ett sovrum med en dubbelsäng eller två enkelsängar och ett kombinerat vardagsrum och öppet kök med två bäddfåtöljer. Dessutom innehåller rummet luftkonditionering, minikyl, TV, kassafack (extra avgift) och balkong. Badrum med dusch, toalett och hårtork.

Mat & Dryck
All Inclusve

 
Frukost : 08:00 - 10:00
Lunch : 12:30 - 14:00
Middag : 19:00 - 21:00
Snacks : 10:00 - 11:00 och 15:30 - 17:00
Kaffe och kaka : 17:00 - 18:00
Glass : 11:00 - 12:00 och 17:00 - 18:00
Dryck : 10:00 - 23:00


Importerad alkohol, drycker som serveras i flaskor, färskpressad fruktjuice och vissa faciliteter ingår inte i All Inclusive-konceptet.

Ingen servering av alkohol för personer under 18 år.

Uteserveringar, barer, pooler och andra aktiviteter kan vara stängda under lågsäsong. Öppettiderna kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Utbudet av underhållning, aktiviteter etc. kommer att vara begränsat utanför högsäsong.

Service mot kostnad

Kassafack: Ca. 2 euro per dag som betalas direkt till hotellet.

Observera att priserna är vägledande och och kan ändras utan att Mixx Travel informeras.

Mer information om hotellet Stäng
Info

Pool - Barnpool - Restaurang - Bar - Internet (mot avgift) - Avstånd till Kleopatrastranden 700m - Alanya centrum 500m

Hitta din resa här
Endast Hotell
Flyg + Hotell
Från
Resmål
Datum
Dagar
Resande
2
Vuxen
Barn
0-12 År
Vänligen ange barnens ålder från yngst till äldst
1.Barns ålder
2.Barns ålder
3.Barns ålder
4.Barns ålder
5.Barns ålder
Ok
Lägg till rum